Unuka pokojnog Tozovca „upecala“ slavnog Turčina

Showbiz 31. avg. 202110:52
Podeli:
Foto:Screenshot/Instagram/djordjiccc

Jovana Đorđić, unuka pokojnog muzičara Predraga Živkovića Tozovca, pohvalila se na društvenoj mreži Instagram fotografijom sa turskim glumcem Džanom Jamanom, koji je nedavno bio u Beogradu.

Džan je nekoliko dana proveo u Beogradu, te je izazvao opštu pometnju u prestonici Srbije među svojim obožavateljkama, pretežno tinejdžerkama. Jovana je bila jedna od srećnih devojaka koja je uspela da ga „upeca“ i da se fotografiše sa njim, čime se i pohvalila na društvenim mrežama.

„Mnoge su dobile sliku, ali nijedna ovakav pogled“, napisala je ona ispod fotke na kojoj glumac gleda u nju, dok je drži oko struka.

Glumca je u Beograd doveo Bojan Mitić, direktor kompanije BJN koja je jedna od vodećih investicionih firmi u regionu jugoistočne Evrope sa ekspertizom u maloprodaji, nekretninama i proizvodnom sektoru, a koji je inače Jamanov dugogodišnji prijatelj. Njih dvojica su studirali zajedno.

Kako se može videti na snimku koji je dobio portal Nova.rs, za glumcem u Knez Mihailovoj ulici vladala je prava histerija. Na desetine stotina obožavateljki vrištale su njegovo ime i želele da se fotografišu sa turskom zvezdom.

Rođen je 8. novembra 1989. godine u Istanbulu, kao jedino dete u porodici. Turski je glumac, model i pravnik, a poseduje i svoju advokatsku kancelariju. Završio je Italijansku gimnaziju, gde je bio najbolji u klasi, stoga tečno govori i italijanski jezik. Kao student razmene, preselio se u SAD na neko vreme, ali se potom vratio u rodnu Tursku i krenuo na Pravni fakultet, na kojem je diplomirao 2012. godine.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar