Nermin Handžić Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Nakon napete i uzbudljive, petnaeste po redu sezone ''Zvezda Granda'', pobedu je odneo Nermin Handžić, a sda je objavljeno kako je publika glasala.

U finalu „Zvezda Granda“ za titulu pobednika sinoć se borilo 16 fantastičnih kandidata, a najboljeg među njima odabrala je publika putem SMS glasova.

#related-news_

Tokom finalne noći pristiglo je 386.488 glasova, a najviše je dobio mladi Nermin Handžić iz Tešnja, koji je i proglašen pobednikom 15. sezone muzičkog takmičenja.

Pored laskave titule pobednika, Nermin je osvojio automobil marke „Opel Korsa“, kao i pesmu i kompletan marketing produkcijske i televizijske kuće „Grand“.

Za Nermina je u finalnoj noći pristiglo 128.456 glasova, dok je za vicešampiona proglašen Makedonac Aleksandar Josifovski sa 87.650 SMS poruka.

Treće mesto zauzela je Sandra Mladenović sa 43.787 glasova, a četvrtu poziciju osvojio je Kenan Dervišević sa 40.402 poruka.

Meliha Imširović završila je na petom mestu po odluci publike koja joj je u finalnoj noći dodelila 20.465 glasova.

Sjajan momak iz Gradiške i takmičar Aleksandra Milića Milija, Srđan Stanić, sa 12.910 poruka publike osvojio je šesto mesto u finalu.

Ništa manje dobar nije bio ni Željko Vukčević, kandidat iz tima Marije Šerifović, koji je u velikoj završnici takmičenja dobio 12.018 glasova, čime je zadržao sedmo mesto.

Osmu poziciju u finalu zaslužio je Mustafa Mehić, takođe iz tima Marije Šerifović, kog je publika podržala sa 11.149 glasova. Duplo manje glasova, 5.965 dobio je Velid Handžič i osvojio deveto mesto.

Marija Šerifović, Svetlana Ceca Ražnatović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Deseta u finalu, sa 5.464 glasova bila je Makedonka Andrijana Petrušovska, dok se na jedanaestom mestu našao Nenad Osmanović sa 4.006 podrške publike.

Sa 3.629 glasova Nikolina Đekanović zauzela je dvanaestu poziciju, dok je trinaestu dobio Hanad Džehverović za kog je publika u finalu poslala 3.304 SMS poruka.

Crnogorka iz tima Ane Bekute, Tamara Živković, u finalu je dobila 3.173 poruka i osvojila četrnaestu poziciju, a petnaestu zauzeo je Alem Bajrović sa 3.005 glasova. I šesnaesto mesto u velikoj završnici osvojila je Maja Milutinović iz tima Cece Ražnatović, za koju je pristiglo 1.105 glasova.

BONUS VIDEO: Đorđe David o svom favoritu za pobedu u finalu Zvezda Granda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.