Megan Fox
Megan Foks Foto:EPA/NINA PROMMER

Megan Foks je svoju karijeru započela ulogom u filmu „Transformersi“, nakon čega je doživela veliki uspeh. Njena lepota i atraktivan izgled su joj pomogli da postane velika zvezda. Međutim, Megan je često padala u depresije zbog toga što se našla u situacijama seksualne objektivizacije.

PROČITAJTE JOŠ

Glumica je više puta je proglašena jednom od najatraktivnijih holivudskih glumica. Ali to joj je više muke zadalo kada je u pitanju njeno zdravstveno stanje i depresija sa kojom se dugo borila.

Prolazila je kroz teške životne faze na vrtoglavom putu do uspeha, jedna od tih faza je i bila vrlo surova, odnosila se na seksualno zlostavljanje, koje je doživela.

Na audiciji za ulogu u filmu „Transformeri“ Megan je morala da pere automobil koji je pripadao režiseru filma Majklu Beju, koji je snimao tokom audicije.

Dobila je ulogu, ali već tokom prve nedelje snimanja filma suočila se s konstantnim uznemiravanjem i vređanjem, kao i sa izjavama poput onih da nije dovoljno lepa.

U bilo kojoj prilici kada je pokušavala razgovarati o svom liku i razvoju karaktera, rečeno joj je samo da se fokusira na to kako izgleda. Sve to je primijetio jedan od glumaca iz filma “Shia LeBeouf”, koji je uočio da Megan veoma loše podnosi takav pritisak i da upada u depresiju.

Megan je iz potpune anonimnosti ubačena u ulogu koja zrači seksepilnošću kako ispred kamere, ali na velikom platnu.

„Zbog te energije kojom je zračila, ubrzo je proglašena najseksepilnijom ženom u Americi“, izjavio je Šia, dodavši kako mu je jasno zbog čega se Megan osećala neprijatno.

Uprkos svemu, snimila je još dva uspešna dela filma „Transformersi“, kada je već izgradila ime i spremno i odlučno se izborila za svoje stavove.

Nakon što je otvoreno govorila o svemu što je doživela na setu, Megan je dobila otkaz i nije više bila deo franšize.

Kao posledica toga, cela holivudska elita je počela da je izbegava i imala je problema sa angažmanima za nove uloge.

Zbog toga se udaljila od svetla reflektora i prihvatala manje uloge koje su se sviđale isključivo njoj.

Megan Foks
Megan Foks Foto:EPA/DAN HIMBRECHTS

Nakon skandala u vezi sa snimanjem filma „Transformersi“, Megan nije ostvarila niti jednu veliku ulogu, a njena karijera je polako počela da nestaje.

Veliku pažnju privuklo je pojavljivanje Megan u spotu za pesmu „Love the Way You Lie“ popularnog repera Eminema i Rijane. Sav zarađeni novac od snimanja, Megan je donirala u humanitarne svrhe za žene žrtve nasilja.

„Novac i najvećih filmski hitovi nisu najvažniji u celoj ovoj priči. Važno je da pronađete ono što volite i radite to“, izjavila je jednom prilikom Megan.

Kada je reč o ljubavnom životu ove popularne glumice, svojim izborima često je šokirala javnost.

Međutim, kao devojčica i tinejdžerka pohađala je katoličku školu, njeni roditelji joj nisu dopuštali da ima dečka, a čak su joj zabranili da poziva prijatelje u njihovu kuću.

Jednom je prilikom otkrila kako je u životu, zapravo, imala samo dve ozbiljne veze.

Nakon što je pronašla sebe u poslovnom smislu, pronašla se i u ljubavi, kada se 2010. godine udala za Brajana, zvezdu jedne od najpopularnijih serija svih vremena “Beverly Hills 90210”, s kojim je dobila trojicu sinova.

Megan i Brajan su se upoznali 2004. godine na snimanju serije “Hope and Faith”, a glumica je tada rekla da je odmah osetila privlačnost.

Međutim, glumački par je prošao kroz poprilično težak i bolan razvod, pre nego što su svom braku odlučili da daju još jednu šansu nakon što su saznali da je Megan ponovno trudna. Nagađalo se ko je otac deteta i Megan je uskoro otkrila da je to Brajan.

Trećeg sina su nazvali Džrnej, da bi se podsetili koliko su daleko zajedno stigli.

Javnost je uvek šokirao njihov odnos i to zbog toga što je Brajan od Megan stariji 13 godina.

Brajan je 2017. godine progovorio o njihovom braku u smislu kako je brak težak. Glumac je u javnosti često bio viđen bez venčanog prstena, a nedavno je i konačno došlo do razvoda ovog turbulentnog braka.

Nakon svega što su proživeli mnogo toga zajedno, oboje su krenuli dalje.

Ono što je još jednom zaintrigiralo javnost jeste to da se njih dvoje nisu saglasili oko vaspitanja sinova.

Megan je u proteklom periodu često viđana s različitim muškarcima, ali čini se kako se nijedan nije zadržao u njenom životu.

Bonus video:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)