Foto: Zoran Lončarević

Do porođaja Marijane Mićić ostalo je još veoma malo. Popularna glumica nedavno je ponosno pokazala kako se u poodmakloj trudnoći vakcinisala protiv koronavirusa, a sada je samo jednom fotografijom napravila opštu pometnju na društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ

Hakovali su mi profil i nešto više od 24 sata bila sam bez ‘Instagrama’. Ne znam šta bih vam rekla?! Pakaaaooo, ali ako se pomerim korak levo ili desno, raaaaaaj! Dakle, bitno je samo iz kog ugla posmatrate stvari i da i u životu, kao i na ‘Instagramu’, ništa nije onako kao što izgleda! I da, ogromno i veliko hvala svima“, napisala je ponosno Marijana, koja je u osmom mesecu trudnoće.

Međutim, primećena joj je burma na njenoj ruci, koja samo pre mesec dana nije bila tu.

Sa partnerom Milošem nedavno je proslavila osam godina srećne veze, koja je počela slučajno, a pretvorila se u lepu i dugu emotivnu priču.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marijana Mićić (@micicmarijana)

„Sigurno je da su sudbina ili svemir uradili svoj deo posla, ali smo nas dvoje i te kako zaslužni. Da moje i njegove akcije nisu nailazile na prave reakcije, veza sigurno ne bi trajala, bez obzira na ljubav“, izjavila je voditeljka za magazin „Hello“.

BONUS VIDEO: Lepota Monike Beluči ne bledi

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)