Foto: Clint Brewer Photography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Trudna 24-godišnja glumica, Sofi Tarner, uslikana je na Dan sećanja u Santa Barbari u Kaliforniji sa suprugom Džoom Džonasom i njihovim zlatnim retriverom. Ovo je bio prvi put da je zvezda kultne serije “Igra prestola” pokazala trudnički stomak.

Bračni par je krenuo na plažu, a pre nego što je obukla veliki duks nasred ulice, glumicu su paparaci uslikali kad joj se podigla majica i potpuno otkrila trudnički stomačić.

PROČITAJTE JOŠ

Dok su šetali, Džo i Sofi Tarner su nosili i maske, s obzirom na trenutnu pandemiju koronavirusa i njihove prethodne otvorene komentare kojim je apelovala na ljude da se samoizoluju.

Tarner i 30-godišnji Džonas su u braku od prošlog maja. Oni još nisu zvanično potvrdili da je Sofi trudna, mada je njen stomak to uradio umesto njih.

Ranije ovog meseca, Džonas je razgovarao o karantinu sa suprugom tokom njegovog pojavljivanja u emisiji „The Morning Mash Up“.

Foto: Clint Brewer Photography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Dobro se provodimo. Venčali smo se prošle godine, tako da smo novi u ovome. Još uvek uživamo u tom vremenu. Takođe, bili smo razdvojeni zbog turneja na kojima smo oboje bili, pa je bilo lepo nekako biti kod kuće“, rekao je Džo, pa dodao:

Foto: Clint Brewer Photography / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

„Cenimo i znamo da je vreme za sebe važno. Dakle, ja obavljam svoje stvari, ona radi svoje, iako smo svi pod jednim krovom. Mislim da nam je to od pomoći“, zaključio je on.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.