Travolta: Morao sam sinu da priznam da već sutra mogu umreti

Showbiz 23. avg. 202110:43
Podeli:
Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Džon Travolta pre godinu dana ostao je bez supruge Keli Preston, koja je preminula u 58. godini od raka dojke, a glumac je nedavno otkrio da mu je dugo vremena trebalo kako bi skupio hrabrost i o toj temi razgovarao sa maloletnim sinom.

Pročitajte još:

Više od godinu dana kasnije, ispričao je kako je s 10-godišnjim sinom Benom raspravio koncept smrti.

„Jednom mi je rekao ‘zato što je mama umrla bojim se da ćeš i ti’. Objasnio sam mu da niko ne zna kad će otići ili koliko dugo će ostati. Ja mogu umreti sutra. Ti možeš. Bilo ko“, prepričao je Travolta u intervjuu s glumcem Kevinom Hartom, prenosi „Daily Mail“.

Travolta je rekao kako je njegov sin uvek cenio iskrenost i da zato nije izbegavao taj razgovor s njim iako mu je bilo teško.

„Na smrt moramo gledati kao na deo života. Niko ništa ne zna sa sigurnošću. Samo daš najbolje od sebe da živiš što dulje“, izjavio je Travolta.

Spomenuo je da ga je sin iznenadio s veoma zrelom perspektivom o životu kad su raspravljali što za Travoltu znači da je prekoračio šezdesetu.

„Pitao me sećam li se vremena pre 30 godina i čini li mi se da je to bilo davno. Kad sam rekao da, pitao me mislim li da u sebi imam još 30 godina, na što sam takođe rekao da. Ben me pitao šta tome fali i tako mi u potpunosti promenio stajalište o smrti“, priznala je zvezda filma „Pakleni šund“.

Hartu je poverio kako sada, nakon smrti supruge i najstarijeg sina Džeta, koji je tragično preminuo 2009. sa samo 16 godina, živi za svoju decu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar