Trač partija: Žika i Ivan nazdravljali kafom

Showbiz 26. jun. 202110:06
Podeli:
Žika Jakšić i Ivan Milinković Otvaranje restorana Košnica, restoran, poznati
Žika Jakšić i Ivan Milinković Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Brojne poznate ličnosti nedavno su se okupile na otvaranju restorana u centru Beograda, među kojima su bili Žika Jakšić i Ivan Milinković. Iako su ljudi navikli da ih vide sa čašom vina u ruci, ovog puta su razgovor vodili uz kafu.

Brojne poznate ličnosti nedavno su se okupile na otvaranju elitnog restorana u centru Beograda.

Žika Jakšić Otvaranje restorana Košnica, restoran, poznati
Žika Jakšić Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Umesto da su sedeli kod kuće pod klimom, oni su spas od tropskih vrućina pronašli u provodu.

Među prvima se pojavio muzički producent Žika Jakšić, a nakon desetak minuta i nekadašnji pevač grupe „Legende“ Ivan Milinković koji se smestio odmah do njega. Iako je poznato da su njih dvojica vinopije, mnoge su iznenadili time što su umesto vina ispijali kafu. Očigledno je da slušaju savete lekara koji konstantno ponavljaju da nije dobro piti alkohol po ovoj vrućini.

PROČITAJTE JOŠ

Žika i Ivan sreli su se nakon dužeg vremena pa su imali dosta tema za razgovor, a kada im se pridružila Ljupka Stević prešli su na veselije teme.

Voditeljka Bojana Ristivojević došla je u društvu prijatelja, te se prvi put pojavila na javnom događaju otkako je ostala u drugom stanju.

Nenad Knežević Knez Otvaranje restorana Košnica, restoran, poznati
Nenad Knežević Knez Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Nenad Knežević Knez bio je bez svoje verenice Tatjane, što je mnogima bilo čudno jer se poslednjih godina njih dvoje nikada ne razdvajaju.

„Tatjana nije mogla da dođe. Otišla je u Paraćin zbog porodičnih obaveza. Sa nama je sve u najboljem redu. Volimo se i poštujemo, to nam je najbitnije. Ona je žena za sva vremena“, kratko je prokomentarisao Knez.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

 

 

 

 

 

Komentari

Vaš komentar