Topalko za Nova.rs: Sedim na brodu i čekam rešenje problema

Showbiz 26. jul. 202017:58 > 21:16
Podeli:
Milan Topalovic Topalko
Milan Topalović Topalko Foto:Instagram/topalko.top

Nema rešenja za sada. Zato mi je bolje da se zatvorim u brodić, gledam u vodu i čekam bolje vreme", rekao je Milan Topalović.

PROČITAJTE JOŠ

Milan Topalović Topalko, otkad je ostao bez posla, totalno se izolovao od javnosti. Pošto mesecima nema nastupe, on se osamio na svom brodu na reci i čeka da prođe pandemija. Kako i sam kaže, trudi se da se ne kreće previše po gradu kako bi sačuvao bezbednost svoje porodice.

„Ja sam u brodu i gledam malo u vodi. Iskrneo, ne plašim se koronavirusa jer sam svašta preživeo tokom 43. godine. Bilo bi mi još gore da preterano razmišljam o ovoj situaciji, svakako na kraju opet dođe na isto. Gledam da ne idem nigde osim gde moram, a to je do prodavnice. Uglavnom sedim na brodu. Kad već ne mogu da radim zbog uvdenih mera, zašto bih išao u provod i po kafanama, ne vidim razlog“, rekao je Topalko za portal Nova.rs.

Milan Topalovic Topalko
Milan Topalović Topalko Foto:Instagram/topalko.top

Folker kaže da je najviše zabrinut zbog svojih muzičara iz benda, koji su takođe ostali bez posla, a živeli su samo od svirki.

„Teško je bez nastupa, ali mnogo je teže za ljude koji sa mnom sviraju. Ljudi žive od vikenda do videnda. Mi smo odradili nekoliko svirki posle ukidanja vanrednog stanja i to je to. Nema rešenja za sada. Zato mi je bolje da se zatvorim u brodić, gledam u vodu i čekam bolje vreme“, završava Topalović.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar