Topalko: Kad zapevam prijatelji lome čaše i tanjire

Showbiz 15. mar. 202121:34
Podeli:
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

"U vremenu kada je bilo normalno slomiti čašu i ja sam razbio poneku, ali to je prošlo vreme. Sada lome jedino moji prijalji čase i tanjire kada zapevam samo za nas, odnosno U odabranom krugu prijatelja", ispričao je Milan Topalović Topalko, koji je danas objavio pesmu pod nazivom "Čaše lomim".

PROČITAJTE JOŠ

Pevač Milan Topalović, poznatiji kao Topalko, godinu dana nije zaradio dinar od nastupa zbog situacije sa koronavirusom, pa je do daljnjeg digao ruke od posla. Međutim, to ga nije sprečilo da sa Offline recording bendom snimi pesmu za svoju dušu. Naime, Topalko je danas, nakon dužeg vremena, objavio numeru pod nazivom „Čaše lomim“, koja opisuje jedan period njegovog boemskog života.

Tim povodom pevač se za Nova.rs pohvalio da je muzika njegov život, a dotakao se i toga šta narod oko njega radi kada pusti glas i lati se mikrofona.

„Muzikom se nikada nisam bavio da mi se isplati. Da sam tako gledao na posao, ne bih radio ono što volim, već bih zidao zgrade, recimo. Prestao sam da očekujem mnogo, samo radim po trenutnom osećaju. Kada sam u nekoj kafanici, retko naručujem pesme. Obično slušam ono što kolege pevaju po repertoaru jer sam zato i došao na nečiju svirku kako bih ga čuo. U vremenu kada je bilo normalno slomiti čašu i ja sam razbio poneku, ali to je prošlo vreme. Sada lome jedino moji prijalji čase i tanjire kada zapevam samo za nas, odnosno u odabranom krugu prijatelja“, priznaje Topalko.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar