„Tom Kruz kuje plan da ćerku privoli Sajentološkoj crkvi“

Showbiz 13. avg. 202015:31
Podeli:
Foto:EPA/FRANCK ROBICHON

Glumica Lija Rimini se već godinama obračunava sa sajentološkom zajednicom, ali i sa svojim kolegom Tomom Kruzom, njihovim istaknutim članom. Rimini je sigurna u to da čeka da Suri Kruz, njegova ćerka iz braka sa glumicom Kejti Holms, još poraste, kako bi je i samu priključio sajentološkoj zajednici i potpuno sklonio od majke!

PROČITAJTE JOŠ

„Sajentologija smatra Kejti neprijateljem svoje zajednice i učenja. Sigurna sam da on ima gotov plan i da čeka da Suri dovoljno odraste kako bi mogao da je privoli sajentologiji i skloni od majke“, rekla je Lija Rimini za „The Post“.

Ona tvrdi da je bila iznenađena kada je Holms napustila Kruza.

„Poznavala sam Kejti tada i delovalo je da je i te kako upućena u Tomov svet i život, ali je vreme odmicalo i shvatila sam da je sve to radila da zaštiti ćerku. Mogu samo da pretpostavim da su imali neki dogovor.“

Lija je izjavila da je ponosna na Kejti jer je izbavila Suri iz nečega što može biti jako opasno po nju. Inače, Lija Remini već godinama se razračunava sa Sajentološkom crkvom, njenim vođom, a izdala je i memoare pod nazivom „Ona koja pravi nevolje: preživeti Holivud i sajentologiju“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar