To je ljubav: Knez lumpovao na rođendanu svoje verenice

Showbiz 11. apr. 202111:54
Podeli:
Nenad Knežević Knez, Tatjana Tat
Nenad Knežević Knez i Tatjana Tat Foto: E-Stock/Jovan Karić

Pevač Nenad Knežević, poznatiji kao Knez, juče je lumpovao ceo dan i noć. Naime, njegova verenica Tatjana Tat, s kojom će početkom maja obeležiti devet godina ljubavne veze, juče je proslavila rođendan.

Ona je prethodnih godina za svoj divan dan organizovala velike proslave u omiljenim beogradskim vinarijama, ali ovog puta izostavila je skup dragih ljudi zbog aktuelnih mera predostrožnosti usled koronavirusa.

Urpkos činjenici da nije bila u prilici da okupi prijatelje, ona je kod kuće priredila intimno slavlje na kojem su prisustvovale njene ćerke iz prvog braka, kao i Kneževićeve. Tatjana se potrudila i oko dekoracije enterijera pa je sve bilo popunjeno cvećem i balonima, dok su na svečanom stolu postavljeni brojni specijaliteti po francuskim receptima.

Iako nije bilo žive muzike, Knez je u ulozi di-džeja puštao pesme po svačijem ukusu, a u jednom trenutku je i zapevao dok je nazdravljao.

Da izgledaju kao velika i srećna porodica dokaz je blizak odnos između njihove dece koje su pronašle zajednički jezik od prvog dana.

PROČITAJTE JOŠ

Tatjana i Knez već nekoliko godina žive zajedno na Paliluli. Zbog Tatjaninog posla u Francuskoj, ona živi na relaciji Beodrad-Pariz, ali poslednje dve godine mnogo više vremena provodi u srpskoj prestonici. Oni su 2017. godine imali u planu da sklope građanski brak, ali su na kraju ipak shvatili da im „papir“ ne znači više od ljubavi i poštovanja koje neguju nepunu deceniju. Ako se jednog dana odluče za venčanje, održaće ga u Parizu na spektakularan način.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar