Timarov: Novaka sam s namerom pozvao na predstavu „Kerovi“

Showbiz 10. mar. 202114:56 > 11. mar. 2021 19:56
Podeli:
Foto:TANJU/ DRAGAN KUJUNDZIC/Arhiva

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pre dve večeri posetio je "Teatar na brdu" i u društvu majke i brata odgledao predstavu "Kerovi" u kojoj igraju Aleksandar Srećković Kubura i Srđan Timarov. Đoković je teatar posetio na poziv glumca Srđana Timarova, koji je u razgovoru za Nova.rs otkrio i zbog čega je Novaka pozvao baš na ovu predstavu.

PROČITAJTE JOŠ

„Nole je došao po pozivu, ja sam ga pozvao i bila mi je čast, jer je sve bilo na uzajamno zadovoljstvo. Mi se znamo se od ranije. Sa jako, jako puno razloga ga obožavam i kao sportistu, a još više kao biće i kao dušu. Neizmerno ga poštujem i volim. Došao je u Teatar na brdu, gde Aleksandar Srećković Kubura i ja igramo predstavu „Kerovi“. Želeo sam da uradim nešto za njega, da i on ima veče za relaksaciju i opuštanje i veče puno smeha. Da prosto zaboravi na sve i da mu bude lepo“, priča Timarov za Nova.rs i dodaje:
„Bio je sa majkom i bratom i mislim da su se jako lepo proveli. Uostalom, atmosfera je bila divna to veče, prosto bile su neke lepe namere, publika je bila raspoložena i to je bilo jedno magično veče u pozorištu. Sva osećanja su bila vrlo pojačana, a meni je bilo jako drago kada sam video koliko se Novak smeje i koliko mu je lepo. To je bilo baš veče, kada je tačno u ponoć dolazio taj 8. mart, dan kada on postaje apsolutni prvak svih vremena“, rekao je Srđan i objašnjava zbog čega je Novaka pozvao baš na ovu predstavu.

Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„Sa namerom sam ga pozvao baš na predstavu „Kerovi“. To je komedija u kojoj se slikovito dočarava kako nas ljude, vide naši kućni ljubimci. Znam koliko Novak i njegova supruga Jelena obožavaju pse i bio sam siguran da će uživati“.

Podsetimo, pre dva dana srpski teniser Novak Đoković oborio je još jedan rekord, sa 311 nedelja postao je neprikosnoven po broju nedelja provedenih na prvom mestu ATP liste.

Komentari

Vaš komentar