TikToker tvrdi da je bio u vezi s maloletnom Mili Bobi Braun

Showbiz 15. jul. 202111:04
Podeli:
Foto: London Entertainment /Splash / Splash / Profimedia

Američki TikToker Hunter “Echo” Ecimovic ovih dana je u centru pažnje, zbog bezobzirnih komentara na račun maloletne glumice Mili Bobi Braun.

U tvitu koji je objavio, a koji je sada obrisan, 21-godišnji mladić je izjavio da je bio sa glumicom dok je ona imala 16 godina, što se smatra ilegalnim u SAD-u.

U istom tvitu, otkrio je da su se njih dvoje navodno upoznali kada je on imao 15 godina i da su navodno živeli zajedno 8 meseci.

Nakon što su se na društvenim mrežama pojavile fotografije na kojima se Hunter i Mili ljube, on je u uživo snimku odgovarao na pitanja pratilaca, iznoseći detalje o odnosu sa glumicom, uključujući i seks.

Sve ovo izazvalo je gnev fanova, koji su odmah pokrenuli peticije poput ovog TikTokera, a oglasio se i portparol glumice, navodeći da su pokrenuli akciju protiv njega.

„Izjave gospodina Ecimovica na društvenim mrežama ne samo da su neiskrene, već su i neodgovorne, uvredljive i mrske,“ navodi se u saopštenju.

„Umesto da se s njim prepucavamo kroz štampu ili na društvenim mrežama, mi preduzimamo mere kako bismo jednom zauvek zaustavili ovakvo ponašanje“, stoji dalje.

Ubrzo nakon ovog saopštenja, oglasio se i Hunter, navodeći da je bio pijan kada je pisao tvitove.

@hunter_echoo

♬ original sound – Hunter_Ech0

„Nikada nije trebalo da uključim lajv video… u ta dva do tri sata sam se sve više i više opijao“, objasnio je, dodajući da su ga negativni komentari pogađali i da je zbog toga izgovorio sve što je izgovorio.

Međutim, nije se direktno obratio ili izvinio Mili, niti rekao bilo šta konkretno o tvrdnjama koje je izneo u lajv strimu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar