Tijana Milentijević
Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Pevačica Tijana Milentijević, koja se proslavila pesmom "Žena od sultana" prošle godine je doživela psihičko i fizičko zlostavljanje od strane tadašnjeg dečka, zbog čega je mesecima bila pod velikim stresom. Zahvaljujući prijateljima i poslu, ona je uspela da prebrodi ružan period i izbori se sa svim nedaćama. Međutim, koliko god se trudila da zaboravi nemili događaj, na nju je to ipak ostavilo posledice.

PROČITAJTE JOŠ

U razgovoru za „Novu“ Tijana otkriva kako se danas oseća posle svega i kada će ponovo uspeti da bude srećna u ljubavi.

– Psihičke posledice uvek postoje. Koliko god to poricala, u nekim trenucima vidim da su i dalje tu. Ja se nadam da će i to vremenom proći – rekla je pevačica, a potom poslala poruku svim ženama.

– Ženama bih poručila da reaguju na najmanju sitnicu. Ako u bilo kom trenutku misle da će se muškarac koji je formirana ličnost promeniti – ne! Neće se promeniti. To je samo uzaludno trošenje vremena da promenite već izgrađenu ličnost. Gledajte sebe i čuvajte sebe i svoje zdravlje – poručila je ona.

Na pitanje da li posle svega što joj se izdešavalo ima strah od muškaraca, pevačica kaže da joj je teško da stekne nečije poverenje.

Foto: Blagoje Blaško Kešelj

– Imam stah od toga da verujem bilo kome. Ne samo muškarcima, nego više ne znam šta da mislim. To je malo nezgodno, ali dobro. Poverenje se stiče vremenom. Nadam se da kad opet budem ušla u neku ozbiljnu vezu, da će se sve srediti u mojoj glavi i da će taj neki muškarac probuditi ljubav koju nikad nisam osetila do sada. Verovatno bi tako nešto trebalo da se desi da hih ja zaboravila na te neke stvari koje su mi se dešavale ranije. Volela bih i da se jednog dana ostvarim kao majka i budem srećna, ali pustila sam da sve dođe samo od sebe. Znam da ću i to dočekati jednog dana, a do tad ću raditi svoj posao koji najviše volim i provoditi vreme sa porodicom i prijateljima – ističe Milentijevićeva.

S druge strane, kada su u pitanju prijateljstva, pevačica ističe da nikada nije doživela velika razočarenja, jer je krug ljudi oko sebe svela na minimum i zna šta od koga može da očekuje.

– Nisam doživela razočarenja. Imam jako malo pravih prijatelja, a drugara imam previše. Ja tako želim, napravila sam mali krug prijatelja. Nadam se da se nećemo međusobno razočarati – završava Tijana.

BONUS VIDEO: Emir Lapsus o kolegama, estradi, pesmama, devojkama…

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar