Tijana Dapčević: Jedva preživljavam razdvojenost od sestre

Showbiz 05. jun. 202018:02
Podeli:
Foto: Nemanja Jovanović

Pevačica Tijana Dapčević ni nakon ukidanja vanrednog stanja u Srbiji ne može da vidi roditelje Biljanu i Velka Todevski, kao ni sestru Tamaru, koji žive u Severnoj Makedoniji, jer njihove granice zbog pandemije koronavirusa još nisu otvorene.

„Na vezi smo svaki dan po petsto puta, a nismo se videli od januara. Dobro mi nije, ali eto. Tamari je 1. juna bio rođendan, prvi put da za 1. jun nismo bile zajedno. Jedva smo to preživele, ali smo preživele. Iskreno se nadam da će uskoro da se otvore granice, iako se od juče dodatno pogoršala situacija, ne znam dokle će ovako“, kaže pevačica za naš portal.

PROČITAJTE JOŠ

Ona je od nedavno deo projekta, koji je osmislilo njen kolega Sergej Ćetković i veoma je uzbuđena što snima emisije za decu edukativnog karaktera, pa u razgovoru za Nova.rs otkriva šta su to ukviru novog formata „Nije ‘a’ nego molim“ pripremili za klince.

„Divna jedna priča, mnogo sam srećna što sam deo te priče, jer Sergej se baš dosta posvetio tome. Super je priča i drago mi je što će današnja deca imati nešto edukativnog karaktera. Prestao je da se snima i da se emituje takav sadrža, nemamo deci šta da prezentujemo od obrazovnog i edukativnog programa, nažalost. Tako da je ovo super došlo“, rekla je pevačica za naš portal i pomenula šta je, između ostalog, to na čemu će se bazirati njihove emisije:

PROČITAJTE JOŠ

„To su stvari koje bi trebalo roditelji da nauče decu – da nije ‘hvala puno’, nego ‘hvala mnogo’, da se ne kaže ‘a’, nego ‘molim’, znači to su te male situacije u svakodnevnom govoru i razgovoru koje bi trebalo deca da znaju još od malih nogu. Tako da je na tu temu cela priča, a biće i pesme, naravno. Samo, ja ne smem ništa više da otkrivam, nisam dobila zeleno svetlo od Sergeja“, poručila je Tijana, koja se u studiju susrela i sa Leontinom Vukomanović, te Ivanom Peters, koje su pored nje i Saše Kovačevića, koje je Ćetković već najavio, takođe deo ove lepe edukativne priče.

Dapčević dalje priča kako uskoro snima i novu pesmu, dok je prvi nastup posle izolacije imala sinoć u jednom poznatom beogradskom klubu.

„Pevala sam sinoć i bilo je čarobno! Inače, treba da snimam pesmu ovih dana, nikako da stignem od svih drugih stvari kojima sam preokupirana, nikako da uđem u studio, ali obećavam da ću uskoro snimiti to“, poručuje pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar