Foto: Printscreen / Youtube

Nakon veoma uspešnog singla „Take My Breath“ koji je osvojio slušaoce širom sveta, The Weeknd je rešio da u 2022. godinu uđe na velika vrata i predstavi novi album pod nazivom „Dawn FM“.

Ovo dugoočekivano izdanje, koje autor naziva posebnim muzičkim iskustvom, donosi šesnaest novih numera među kojima su saradnje sa muzičkim zvezdama kao što su Lil Vejn i Tajler Kreator. Pored pesama, album sadrži i narativne delove koje govori legendarni glumac Džim Keri.

PROČITAJTE JOŠ

Izdanje dolazi nakon hvaljenog albuma „After Hours“ iz 2020. godine, kao i niza kolaboracija koje su obeležile 2021. godinu. Samo neke od njih su „Save Your Tears“ – remiks numere na kom je učestvovala Arijana Grande, gostovanje na hit singlu „You Right“ koji izvodi Dodža Ket, saradnja sa grupom Swedish House Mafia na pesmi „Moth To A Flame“, kao i numera „One Right Now“ na kojoj je radio Poust Maloun. Uz album, predstavljen je i muzički video za pesmu „Sacrifice“ koji je režirao duo Klika.

Objavljivanje izdanja propraćeno je grandioznom najavom na društvenim mrežama, kao i ekskluzivnim striming događajem pod nazivom „103.5 Dawn FM“, a kako bi atmosferu albuma preneo svojoj publici na najbolji mogući način, u planu je svetska turneja čiji se početak očekuje na leto ove godine.

BONUS VIDEO: Madona: Pop ikona koja je ušla u Ginisovu knjigu rekorda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.