Vanja Adaktar Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Rijaliti šou program "Adaktarovi" koji je nedavno počeo da se emituje na televiziji Pink konstantno privlači pažnju zbog svoje banalnosti, a mnogi imaju poteškoća da shvate isprepletene rodbinske odnose ove porodice.

Pored glavnog lika ovog bizarnog rijalitija – Adama Adaktara koji se samoprozvao „Bogom obrva“, često se pojavljuju njegova majka Alis i sestra Viktorija, koja izgleda da poprilično izbegava svoju porodicu.

PROČITAJTE JOŠ:

Još jedna osoba koja ima veliku ulogu je Vanja Adaktar.

Vanja je Alisina sestra, odnosno Adamova tetka. Ona veoma važnu ulogu u porodičnom biznisu, budući da je na direktorskoj poziciji čitave imperije.

Svi su primetili da su Vanja i njena sestra veoma bliske, a o tome govore i objave na društvenim mrežama pored kojih Alis i Vanja često imaju izlive emocija jedna prema drugoj.

„Kada smo Vanja i ja bile male, maštale smo o tome da obiđemo čitavu Azurnu obalu, ali smo se složile da bi to imalo smisla jedino kada bismo išle kabrioletom. Kada sam odlučila da je vodim na ovo putovanje, shvatila sam da imamo kabriolet, iste želje, tako da nas je put jednostavno vodio ka našim snovima. Poenta cele priče: ‘Sanjajte velike snove'“, rekla je Alis Adaktar.

Njih dve na Tik Toku imaju čak i zajednički profil, na kom se snimaju, ali im se mnogi pratioci zbog toga podsmevaju.

@adaktar_sisters

Sta ce biti s’nama? Zapalicemo tik tok 😂😂

♬ Šta će biti s kućom... - Vladan Ristić

Sudeći po komentarima ispod njihovih videa, ljudima i nisu baš simpatične, iako se može reći da se trude da to budu.

„Kakve metle“, „Užas“, „Odvratne ste“, „Transfer blama“, samo su neki od komentara.

Vanju Adaktar su već nakon prvih nekoliko epizoda rijalitija korisnici društvenih mreža okarakterisali kao arogantnu ženu.

BONUS VIDEO: Performans ispred REM-a: Majmunčići koji ne vide, ne čuju i ne govore

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.