Tatjana

Poslednja epizoda ove nedelje donela je veliku napetost.

Miloš je zaratio sa većinom ukućana, a takmičari su osudili što je uvredio Maršu. Danijela je nju osudila kako „jako dobro manipuliše sa ta dva dečaka“, misleći na Acu i Marka.

PROČITAJTE JOŠ:

Takmičari su nastavili merenje na vagi, a plavi tim je nazadovao u odnosu na prethodnu nedelju.

Čak sedmoro takmičara je nominovano za izbacivanje. U pitanju su bili Tatjana, Zlatko, Aleksandar, Miloš, Marša, Jelena i Danijela.

Treneri, Stefan i Maša, izneli su svoje utiske o postignućima njihovih kandidata. Maša, trener plavih, istakla je kako će se sada vratiti kući tužna, ali da će gledati da se situacija popravi.

Nakon nominacija, usledilo je ogovaranje. Glavna tema je bio Miloš, pa se može zaključiti da je on sada najomraženiji učesnik.

Jelena, Miloš Foto: Nova

„Ti si ovde crna ovca. Mogu da pričaju šta hoće, tebi da bude svejedno ili ne, ali činjenica je da si crna ovca“, rekla mu je Jelena.

Veče odluke je došlo. Takmičari su se okupili da nominuju kolege. Miloš i Tatjana su dobili najviše glasova, a na kraju je odlučeno da Tatjana napušta kuću.

„Samo jedan glas je opravdan, svi ostali su boranija“, rekla je Tatjana, misleći na Zlatkov glas. Istakla je i da Zlatko loše utiče na Acu, koji je ove nedelje svoj imunitet podelio sa Zlatkom.

Emisiju „Najveći gubitnik“ gledajte od ponedeljka do četvrtka u 20.30 časova na TV „Nova“.

BONUS VIDEO: Aca iz Najvećeg gubitnika ima 198 kilograma: Potamanio je masnu hranu, a onda šokirao objašnjenjem