Teške posledice korone: Starlete izmilele, hoće u parlament

Showbiz 10. maj. 202014:50 > 14:55
Podeli:
Foto: Zoran lončarević

Iako se ceo svet zaustavio usled pandemije koronavirusa, izolacija je definitivno nekima teže pala, nego ostalima. Dok je pojedinim profesijama karantin čak "dobrodošao" kao predah od brzog života, starlete su ipak "posebno ugrožene" jer je njihova sva suština u kretanju i eksponiranju.

Jeste da su one i u vanrednom stanju našle načina da se bar putem društvenih mreža „održe u životu“, što je i inače jedna od njihovih uobičajenih aktivnosti, ali svakako ne i dovoljna da se iskažu u punom sjaju. Tek kad izađu među ljude, mogu da dođu do izražaja svi njihovi atributi.

PROČITAJTE JOŠ

Baš zato su ostale uskraćene za mnogo bitnih stvari u životu, a dok su raznorazni saloni i lokali danima bili pusti, noćni klubovi su „plakali za njima“.

Preteča među starletama Soraja Vučelić koja je nedavno privođenja zbog kršenja mera za suzbijanje koronavirusa i kažnjena sa 500 evra, nije ni dočekala zvanično ukidanje karantina, već se kretala po Crnoj Gori pod zabranom i boravila u iznajmljenoj vikendici na Žabljaku.

Ipak, fotografija koju je objavila pre nekoliko dana, govori da se na „slobodi“ preporodila.

View this post on Instagram

?

A post shared by Sara (@sorajavucelic) on

Stanija Dobrojević, koja se zbog korone vratila iz Njujorka u Rumu, gde je proslavila krsnu slavu Đurđevdan, inače i poslednji dan izolacije, snašla se i u kućnim okolnostima, pa je na društvene mreže kačila provokativne fotografije na koje je navikla svoje fanove, tako da nisu osetili razliku.

View this post on Instagram

☁️

A post shared by Stanija ? (@stanijadobrojevic) on

Koliko joj prija kućna atmosfera govori i činjenica da otkako je proglašeno ukidanje vanrednog stanja nije objavljivala slike izvan kuće, a da li će i kada će ponovo biti moguć njen odlazak u Njujork, gde obožava da se fotka i oglašava sa ulica grada, za sada je još neizvesno.

S druge strane, Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon jedva je dočekala slobodu kretanja jer je odmah po ukidanju vanrednih mera otvorila salon lepote. Čim je „izmilela“ iz kuće napravila je malo okupljanje tim povodom, a posebno je uživala u poziraju.

View this post on Instagram

???

A post shared by Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic) on

Najozbiljnije je period u izolaciji, reklo bi se, iskoristila Ava Karabatić, pošto je odmah po izlasku iz karantina zvanično najavila kandidaturu na parlamentarnim izborima Republike Hrvatske. Iako je tokom borbe protiv korone uglavnom na društvenim mrežama delila golišave slike sa plaže, čim se život počeo vraćati u normalne tokove, rešila je da se uozbilji i baci na politiku.

View this post on Instagram

I došao je taj dan, službeno najavljujem kandidaturu na parlamentarnim izborima Republike Hrvatske. Opet sam sama, tj. nezavisna kandidatkinja. S obzirom da sam uvijek svoja i da imam određene principe nisam se htjela učlaniti u neku stranku jer ne podnosim lažni moral.Smatram da sam dovoljno jaka da sama uđem u bitku.Svjesna sam da ću dobiti dosta kritike i ''hejtera'', ali ja ne mogu protiv sebe, svi su mi govorili ''nemoj'', ali ta moja upornost i ambicioznost jednostavno je jača od svih mogućih hejtera. Ja za nekog mogu biti najveća k.. samo zato što se slikam provokativno, mogu biti obična starleta, ali ne zaboravite da je ta starleta bila najbolja učenica u srednjoj školi, zato je i dobila stipendiju grada Splita i zato je otišla i uspješno diplomirala državni Filozofski fakultet Sveučilišta u Zadru, i s obzirom da sam diplomirana profesorica talijanskog i latinskog jezika smatram se dovoljno elokventnom da raspravljam o društvenim problemima koji se tiču svih Hrvata. Ne želim isticati školovanje kao moju prednost jer smatram da me životna škola još više naučila. Za vrijeme predsjedničkih izbora prolazila sam najteži period u svom životu, od razvoda roditelja do burnog prekida duže veze. Ovaj put slogan nije ''sve ću vas zadovoljiti'' već sam odabrala ''fer igra'', u životu uvijek igram fer bez maske na licu, zato sam i pobjeđivala u reality formatima, nisam imala taktiku i bila sam svoja. Ako netko misli da bi moj ulazak u sabor bio reality program neka se zapita zar već sad nije reality, i zar nemaju dovoljno dvorskih luda. Ja sam jako temperamentna osoba, dalmatinka sam i znam jako povisiti ton kada treba, mrzim nepravdu. Od mene možete očekivati da ću se žestoko boriti za ljudska prava, pa makar me morali prisilno izvoditi iz sabornice. Znati ću udariti šakom od stol i ono najvažnije ''nikog se ne bojim i nemam dlake na jeziku''.

A post shared by Ava Karabatić (@ava_karabatic_official) on

Tamara Đurić je kao prava „gradska cura“ sela u auto i pokazala kako je i neposredno posle pedesetak dana provedenih između četiri zida ona ipak tip-top skockana i spremna da „izdominira“.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.