Telohranitelj Kanjea i Kim: Nikad više ne bih radio za njih

Showbiz 18. maj. 202014:47
Podeli:
Foto:EPA-EFE/RINGO CHIU

Bivši telohranitelj poznatog para Kanja Vesta i Kim Kardašijan, Stivi Stanulis rešio je da progovori o reperu i njegovoj ženi i pravilima koje su imali.

Naime, Stivi je istakao da je Vest jedan od najomraženijih njegovih klijenata i naglasio da nikada više ne bi radio za njega.. Telohranitelj se susreo sa sa neprijatnim iskustvom već prvog dana kada je Kanje imao napad besa jer Stanulis nije znao koje dugme u liftu da pritisne u studiju u kojem je reper radio odeću za svoju modnu marku. Navodno, odmah je počeo da viče na njega i govorio da je nepripremljen za posao.

PROČITAJTE JOŠ

„Rekao sam mu da ovo možemo izvesti na tri načina. Prvi je da mi kaže koje je dugme pa da ubuduće znam. Drugi je da on pritisne dugme i pokaže mi pa da znam ubuduće. A treći je da stojimo ondje ceo dan i da mi on objašnjava koliko je važno njegovo vreme“, rekao je Stivi.

Kako je Stanulis ispričao, morao je uvek da hoda sedam metara iza Vesta, što mu je dodatno otežavalo posao jer u slučaju da se nešto dogodi bio je daleko od repera.

Foto:EPA/JASON SZENES

Stivi se dotakao i pljačke u Parizu 2016. godine, i tada Kanje nije dopuštao da se približi njemu i Kim, nije smeo da ide s njima istim autom, niti da sede za istim stolom.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar