Foto: Priscilla Grant / Everett / Profimedia

U Holivudu se svakodnevno pojavljuju neke nove zvezde. Jednog dana ste na vrhu sveta, a već sledećeg zaboravljeni. Filmska industrija ima toliko mladih glumaca i glumica, da oni stariji polako padaju u zaborav, ili ih se neko još seti kada prepričava omiljene scene iz kultnih filmova koje je gledao u mladosti sa dečkom ili devojkom u bioskopu.

Ovo je 10 filmskih zvezda čije su karijere već duže vreme u stagnaciji i koje sve sve ređe i ređe pojavljuju u filmovima. Ipak, neki su sreću okušali na televiziji, pa ih sporadično tu i tamo možemo videti u epizodnim ili glavnim ulogama serijama.

Liv Tajler

Prošlo je skoro šest godina od kako je Liv imala neku značajniju ulogu na filmu. Imala je manjih rola u ponekim projektima, ali ništa značajno u poređenju sa hitovima poput Gospodara prstenova i Armagedona. Imala je epizodnu ulogu u seriji Ostavljeni.

Fredi Princ

Glumac se danas uglavnom bavi pozajmljivanjm glasa u crtanim filmovima, igricama i na televiziji, ali na filmskom platnu nismo imali skoro prilike da ga vidimo.

Tara Rejd

Za njom su uzdisali mnogi muškarci početkom milenijuma, ali ovih dana ona sve manje podseća na seks bombu kakvu pamtimo iz Američke pite. Snima uglavnom filmove B produkcije i ljudi su više zabrinuti za njeno zdravlje nego njene uloge.

Frenki Muniz

Svi se sećaju simpatičnog tinejdžera Malkoma iz hit serije s početka 2000-ih. Ali nakon toga malo ko zna šta se dešava sa njim i njegovom karijerom. On je, doduše, imao ozbiljnih zdravstvenih problema, koji su ga sigurno udaljili iz sveta filma i televizije.

Ališa Silverstoun

Proslavila se ulogom u hit komediji Otkačena plavuša davne 1995. godine. Dve godine kasnije bila je Batgirl u Batmanu i Robinu. Moguće je da joj je upravo uloga u ovom filmu koštala karijere.

Mekoli Kalkin

On je bio najveća dete zvezda i ljubimac mnogih generacija koje su odrastale uz filmove Sam u kući i Moja devojka. Ipak, kako je sam nedavno izjavio, potpuno se udaljio od glume i pored karijere usput mu je propao i izgled te je danas gotovo neprepoznatljiv. Ove godine, ipak, doživeo je fizičku transformaciju.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)