Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Pred kamerom portala Nova.rs stalo je svih pet članova grupe Tap 011 i na duhovit način, koji je njima svojstven, komentarisali su jedni druge i njihovu dugogodišnju saradnju.

Članovi pop grupe, koja je simbol 90-ih, „Tap 011“, sinoć su se ponovo sastali nakon dužeg vremena, a povod je bio koncert na Kalemegdanu, koji se prenosio direktno preko YouBox aplikacije.

PROČITAJTE JOŠ

Čuveni „tapovci“, koje čine Goca Tržan, Ivana Pavlović Peters, Milan Bojanić, Đorđe Đole Pajović i Petar Pera Stupar, za Nova.rs su otkrili da su u dogovorima oko zajedničkih projekata, mada nisu želeli da otkrivaju detalje.

Pred kamerom portala Nova.rs stali su svih pet članova i na njihov duhovit način komentarisali su jedni druge. Takođe, dotakli su se bombrovanja Beograda 1999.godine, koje je glavni krivac za njihov raspad, iako su nakon toga jedva potrajali još tri godine.

„Život nas nije mazio. Svako je imao neke svoje ideje i ludila za dalje, a onda se desilo bombardovanje i bilo je suludo da nastavimo da radimo. Tada je svako od nas pomislio da može nešto sam da uradi“, rekli su čuveni tapovci pred našom kamerom.

Ostatak razgovora sa grupom Tap 011 pogledajte u video prilogu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)