Tanja Vojtehovski ima originalan predlog za Jutku i Palmu

Showbiz 23. apr. 202110:0022 komentara
Podeli:
Milutin Jelicic Jutka Dragan Markovic Palma Tanja Vojtehovski
Foto:Screenshot/YouTube/Insajder/Dragan Mujan/Nova.rs/Zoran Lončarević

Dugogodišnja novinarka i voditeljka Tatjana Vojtehovski, komentarisala je na Tviteru stravične optužbe na račun političara Dragana Markovića Palme i navodnog podvođenja maloletnica u Jagodini. Tim povodom je dala original predlog koji se tiče i Palme, ali i Jutke, koji već osuđen u slučaju Marije Lukić, a koji je svojevremeno potresao Srbiju.

„Ali kad Beograđani postavljaju pitanje “zašto ćute Jagodinci”, a ne mogu da sačuvaju dva drveta i tri klupe od Vesića koji bukvalno razvaljuje Beograd pred našim očima i koji bi mogao da se sruši realno za dva popodneva“, napisala je ona, a potom dodala u nastavku.

„Ovo naravno ne isključuje pitanje zašto zaboga ljudi ćute dok im se podvode žene i ćerke. Jedan muškarac u Brusu mi je rekao: Suspendujte zakone na 24 sata i neće Jutka više taknuti ni jednu ženu“, dodala je ona.

PROČITAJTE JOŠ

Dodala je još da ne poredi probleme, već očekivanja ljudi. Navodi da je potrebno više kako bi se građani izborili sa lancem pedofilije.

„Ne porede se problemi, nego očekivanja onih koji ne mogu da se izbore sa komunalnim problemima kako ih nazivate, da se neko sam izbori sa lancem pedofilije“, napisala je ona u odgovoru jednom korisniku Tvitera.

Podsetimo, optužbe protiv predsednika Skupštine Opštine Jagodine Dragana Markovića Palme javno je iznela potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić, a Marković ih je porekao i naveo da se 400 žena iz tog grada javilo da doborovljno tuži Tepić.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar