Tanja Savić Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Pevačica je u braku sa bivšim suprugom dobila dva sina, Maksima i Đorđa.

Tanja Savić slobodno vreme provodi sa svojom decom i pomaže im oko školskih obaveza.

PROČITAJTE JOŠ:

„Kada je matematika u pitanju, sa zadacima sam slaba, ali kad trebaju sastavi, tu baš, baš kidam. U sastavima sam uvek bila odlična i imala sam peticu iz srpskog. Mislim da bih mogla da pišem tekstove i za sebe i za kolege“, priznala je pevačica.

Tanja je otkrila i kakvi su đaci njeni sinovi.

„Maksim i Đorđe su mi prethodne godine bili super iz matematike. Sada, matematika je nezgodna. Ako propustiš jedan čaš i ako ne slušaš – gotovo. Jednim časom propuštaš mnogo toga“, dodala je ona.

Prema njenim rečima, u braku se osećala usamljeno, a trpela je i nasilje.

Tanja Savić, Nikad nije kasno, emisija
Tanja Savić Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

„I ja sam pretrpela nasilje, nema šta da lažem. Nije lepo, ne želim da dajem primer tim ženama. Moja poruka njima je da treba da se izađe iz tih odnosa i da se ne trpi nasilje. Muž, to je osoba u koju treba da imaš najviše poverenja, da te čuva, štiti i gura kroz život. On treba da ti da sigurnost, a kada te ta osoba ponižava i maltretira, onda je to stvarno za svaku osudu. Ne znam ni ja kako sam uspela to da prebrodim i kako me nije slomilo. Samo ja znam kako mi je bilo. Bila sam usamljena, bukvalno sam bila s njim, a osećala sam se kao da sam sama. Mislim da je to nešto najgore, kad živite sa partnerom, a osećate se sami na svetu“, kaže Tanja za „Kurir“.

Iako se mlada udala, iskustvo koje je stekla u braku su je promenile.

„Mislim da nisu. Ipak, ja sam bila izgrađena ličnost kad sam ušla u tu vezu. Bila sam ostvarena, imala sam 23 godine, nisam bila klinka. Rasla sam s njim, kroz taj brak, sve nedaće koje sam doživela s njim naterale su me da odrastem i postanem ovo što sam danas“, rekla je pevačica.

Savićeva se ne boji reakcije javnosti zbog njenog ljubavnog života.

„Ne bojim se osude javnosti, daleko od toga. Mislim da nije važno šta će ljudi reći ako sam ja srećna. Mislim da sam sada dovoljno sazrela i da je vreme da nađem partnera pored kog ću se ostvariti i u emotivnom smislu“, iskrena je bila pevačica.

BONUS VIDEO: Tanja Savić napala novinara pre nastupa

Komentari

Svi komentari (0)