Tanja Savić Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Pevačica vredno i naporno radi, a njeni prijatelji veruju i da je zaljubljena.

Tanja Savić je mesecima bila tema medija zbog navodne veze sa gradonačelnikom Banjaluke Draškom Stanivukovićem. Iako romansu nikada nije potvrdila, javnost se veoma interesovala za njen ljubavni život. Ako je suditi po rečima njenih prijatelja – sada je konačno našla sreću u ljubavi.

PROČITAJTE JOŠ:

„Tanja sve krije kao zmija noge. Kad je pitamo jel ima nekog, da li joj se udvaraju, počne da se smeje, pocrveni i menja temu. Takva je. Ali, poznajem je, vidim da je zaljubljena do ušiju i da joj je uzvraćena ljubav. Sad, da li neće da priča da ne urekne, ili se plaši da se ne sazna, to već ne znam, ali svi sumnjamo da je to neko iz inostranstva“, rekla je Tanjina drugarica za „Svet“.

Tanja Savić Foto:E-Stock/Časlav Vukojičić

Zatim je istakla da se Savićeva u poselednje vreme više sređuje i da vodi računa o tome kako se oblači:

„U poslednje vreme je napunila orman baš lepom garderobom, počela je da vodi računa o odevanju, i brate, nasmejana je, deluje srećno, ispunjeno. Nema ona problem da kupi sebi te markirane stvari, baš lepo zarađuje, ali ranije je pričala da ne želi da baca pare na krpe koje će da obuče jednom ili dva puta, kad taj novac može da pametnije investira ili potroši na decu.“

BONUS VIDEO: Tanja Savić napala novinara pre nastupa

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Tagovi

Komentari

Svi komentari (2)