Olivera Kovačević, urednica i supervizorka "Pesme za Evroviziju" gostovala je pre nekoliko dana u emisiji "Među nama" na TV Nova i tom prilikom imala zanimljivu reakciju na izjavu Dragana Markovića Palme.

Kovačevićeva je u pomenutoj emisiji gostovala nakon završene Evrovizije, oko koje su se i ove godine povele brojne debate.

PROČITAJTE JOŠ

U moru mišljenja o predstavnicima na ovom takmičenju, brojni su bili oni koji su, primera radi, irsku pevačicu nazivali „satanistom“, a pobednika iz Švajcarske danima vređali zbog činjenice da se izjašnjava kao rodno neutralan.

Tokom razgovora u „Među nama“, voditeljka je u jednom trenutku rekla da se apropo Evrovizije oglasio i Dragan Marković Palma, predsednik stranke Jedinstvena Srbija.

„Pa živi nismo da čujemo šta je on imao da kaže tim povodom. A je l’ moraju oni oko svega da se oglašavaju?“, upitala je Kovačevićeva.

„Kaže da bi to trebalo prekinuti, da je to otprilike najgora moguća priča“, odgovorila je voditeljka Maja Nikolić.

„Pa da, i igrati kolo u plićaku u Haniotiju ili negde. Pa odlično. Tako porodično… Goli u plićaku“, uz uzdah i suptilno prevrtanje očima reagovala je Olivera Kovačević.

Nakon potvrde voditeljke da neće puštati nikakvu Palminu izjavu, Kovačevićeva je zaključila:

„E, hvala ti. Hvala ti što si milosrdna.“

Snimak ovog dela razgovora deli se na društvenim mrežama, uz komentar: „Joj, koliko je volim“.

BONUS VIDEO: Olivera Kovačević o podelama na ovogodišnjoj Evroviziji

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare