Svetske zvezde koje imaju roditelje iz pakla

Showbiz 05. jul. 202121:10
Podeli:
Opra Vinfri, Andjelina Žoli, Demi Lovato, Britni Spirs, Selena Gomez
Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER/KIM LUDBROOK/ETTORE FERRARI/EPA/JIMMY MORRIS

Britni Spirs čijim novcem, karijerom i životom već 13 godina upravlja njen otac mesecima pokušava da se izbori za svoju slobodu i oslobodi terora koji trpi od strane svoga oca. No, Britni nije jedina zvezda koja je zbog roditelja proživela pakao, slično ili čak možda i gore prošle su Anđelina, Opra, Selena...

Pročitajte još:

Anđelina Džoli

Slavna glumica dugi niz godina nije bila u dobrim odnosima s ocem. Naime, ona je bila ljuta na svog oca, glumca Džona Vojta jer je ostavio njenu majku, kako bi bio s drugom ženom.

To je na glumicu ostavilo veliki trag, a njihova zahuktala se 2002. godine, kada je Anđelinu javno prozvao otac. Odnosi među njima su se popravili, a na to je uticao upravo Anđelinin bivši suprug Bred Pit.

Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

Demi Lovato

Američka pop zvezda nikada nije progovorila s svojim biološkim ocem, a kako je nedavno priznala u jednom intervju, tek nekoliko godina nakon što je on preminuo, ona je smogla snage da mu oprosti.

Naime, ona nikada nije krila da je njen otac bio alkoholičar i zlostavljač, te da je bio toliko nasilan prema njenoj majici da ju je čak tokom jedne svađe vratima otkinuo prst.

Foto:Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Opra Vinfri

Voditeljka Opra Vinfri jedna je od poznatih koja je sigurno imala najteže detinjstvo, jer je porodično nasilje bila njena svakodnevnica.

„Spavala sam u krevetu s bakom kad je usred noći ušao moj deda u sobu i rukama počeo da davi baku, a ona je vrištala. Odgurnula ga je i pobegla je iz sobe, ja za njom. Nakon toga je pod kvaku podmetala stolicu, a oko stolice je vezala nekoliko limenih konzervi i tako smo spavale svake noći, osluškujući hoće li konzerve zazvečati i što će se dogoditi ako se kvaka pomeri“, ispričala je Opra.

Foto:Profimedia.rs

Osim dede i baka je znala da bude nasilna. Prisetila se da je jednom nosila vodu s bunara i prstićima bućkala po vodi. Njenu baku je to naljutilo, pa je prutem izudarala po leđima.

Fizičko zlostavljanje nije jedino što je doživela, jer je Opru sa devet godina silovao stariji rođak, a kasnije i kućni prijatelj.

Selena Gomez

Komentari

Vaš komentar