Svedočenje Džonija Depa je bilo ključno: Ja sam žrtva nasilja, a ne Amber

Showbiz 27. apr 202211:07 > 12:48
Podeli:
Džoni Dep Foto:Tanjug/AP Photo/Steve Helber

Glumac je prethodnih dana na sudu ispričao svoju stranu priče o odnosu sa bivšom suprugom Amber Herd, te pokušao da dokaže da je on bio žrtva porodičnog nasilja, a ne ona.

Džoni Dep je tužio bivšu suprugu zbog članka u Vašington postu iz 2018. godine, u kojem je Amber sebe opisala kao žrtvu nasilja u porodici. Iako nije imenovala Džonija, jasno je da je mislila na njega.

PROČITAJTE JOŠ:

On tvrdi da to nije istina i traži 50 miliona dolara odštete. Međutim, Amber mu je uputila protivtužbu, te traži čak 100 miliona dolara odštete.

Depovo svedočenje je završeno, a američki mediji navode da bi upravo to moglo da bude presudno za donošenje odluke suda.

Na kraju svedočenja, glumca je ispitivala njegova advokatica Kamila Vaskez, a iskaz je zaključio izjavom da je on bio žrtva porodičnog nasilja. Advokatski tim glumca je kao dokaz na sudu priložio snimak na kome se Džoni Dep i Amber Herd svađaju.

"Reci celom svetu, Džoni, da si ti žrtva nasilja. Reci: 'Ja, muškarac, žrtva sam porodičnog nasilja'", govori Amber Džoniju na pomenutom snimku.

"Šta ste odgovorili Amber na ovo što smo čuli?", upitala ga je advokatica, a glumac je kratko i jasno rekao: "Odgovorio sam da jesam".

U prilog tome ide i tema koja se potegla još na jednom od prvih ročišta, a u pitanju je sukob bivših supružnika tokom kojeg je Amber pogodila Depa staklenom flašom i odsekla mu deo prsta.

"Šamarala sam te, nisam te udarala šakama. Nisi dobio udarce šakama, nego šamare. Ne znam koji su bili pokreti ruku, ali si dobro. Nisam te povredila. Prestani da budeš beba, Džoni", govori besna Amber u snimku koji je Dep priložio kao dokaz.

Amber Herd Foto: EPA-EFE/Steve Helber

Mnogi Depovi svedoci tvrde da ga je Herd zlostavljala, a glumčev šef obezbeđenja priložio je i fotografije za koje tvrdi da prikazuju Depove modrice nakon što ga je Amber udarala i na licu mu gasila cigaretu.

Ova parnica još uvek traje, a pretpostavlja se da će trajati još nekoliko nedelja.

BONUS VIDEO: Rijaliti suđenje Džoni Dep i Amber Herd - oboje uhvaćeni u laži

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar