Veljko i Bogdana Ražnatović Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Veljko Ražnatović govorio je o svom ljubavnom i privatnom životu.

„Smatram da nas sve u poslednjih 30 godina navodi da se stidimo svog porekla i da se stidimo da budemo patriote. Čim je neko Srbin, odmah je etiketiran da si kao neki seljak. Super, sine, budi onda seljak. Onda ti je i tata seljak, i deda i svi smo seljaci i to je to“, rekao je Veljko Ražnatović.

PROČITAJTE JOŠ

Kaže da će vaspitati svog sina da bude sportista, ali da će probati da ga skloni od javnog života.

„Voleo bih da bude sportista. To je najlepše što možeš da budeš. Voleo bih što dalje da ga sklonim od javnog sveta, ne bih voleo da odrasta pored kamere. To je prokletstvo jedno, niko sa mnom nije živeo pet minuta, niti zna moj dan. Dobijam veliku osudu ljudi šta god da sam radio i mislim da mu to ne treba i mislim da će mu mnogo kvalitetniji život biti ako mu se svaka greška u maldosti ne preuveliča. Ne vidim ga tu, sve bih radio u svojoj moći da ga sklonim“, rekao je Ražnatović.

Rekao je još i da ga je urbani život „umorio“.

„Imam ženu i decu. Ne može tata da se vraća u pet ujutru iz grada pijan i da bude kreten. Kao što me je noćni život umorio tako su me umorile i veze sa devojakama sa kojima nije trebalo da budem. To je sve greh. Sve to što sam ja radio je nenormalno i grešno. Može sada neko da kaže, jer je 21. vek, da je ovo sve zatucano, ali ja mislim da su oni koji to rade i tako misle nenormalni“, rekao je Ražnatović u jednoj emisiji, a prenosi „Blic“.

Kaže i da mu je život danas dosadan.

„Naš život je jako dosadan, ali meni najlepši na svetu. Ja imam supružnicu. Ne samo da sam podržao njenu odluku da ne bude deo javnosti, nego ne bi ni bila moja žena da je suprotno“, rekao je on, a prenosi „Blic“.

BONUS VIDEO: Evo šta nikada da ne pitate Cecu! Samo smo pomenuli Titel, naljutila se i otišla