Dragana Katić Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Dragana Katić otkriva da je ubeđena da ceo svet počiva na tajnim društvima, kao i da bez verovanja u čuda život ne bi imao smisla.

Voditeljka emisije „Nikad nije kasno“, imala je zanimljiv komentar o tajnim društvima.

„O tome sam dosta čitala i to su mi veoma zanimljive istorijske oblasti. Sigurna sam da te tajne organizacije svojim moćima jako deluju na sve što se dešava“, rekla je Dragana, pa se dotakla verovanja u čuda.

PROČITAJTE JOŠ:

„Kada ne bih verovala da je u određenim situacijama moguće čudo, onda ne bih ni videla svrhu svog opstajanja na ovom svetu“, ističe Katićeva, koja smatra da čovek može sebe da ubedi u crnu magiju, samo ako to želi:

„Kada čovek sebe ubedi da mu tako nešto može poremetiti dan, onda će mu se to i desiti. Sve je u ljudskoj glavi i čvrsto se vodim onom starom izrekom oca Tadeja – Kakve su ti misli, takav ti je život. Mislim da postoje zle misli, i da to negde može da se reflektuje negativno. Nisam sretala ljude sa tim moćima za crnu magiju, ali verujem da oni nisu natprirodna stvorenja, već su uspeli da iz svog uma izvuku ono najgore i da to usmeravaju ka nečemu u čemu oni vide smisao.“

Dragana Katić Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Voditeljka ističe da veruje u Boga, a prisustvuje i liturgijama.

„Vrlo često idem u crkvu, ali najviše kada osetim potrebu. Uglavnom odem kada znam da nije gužva, gde mogu da budem sama sa sobom i da ispričam to zbog čega sam došla. Ipak, kada su veliki praznici u pitanju, onda volim da ispoštujem i liturgiju“, izjavila je Dragana za Grand Online.

BONUS VIDEO: Dragana Katić o novoj sezoni emisije „Nikad nije kasno“

Komentari

Svi komentari (0)