Suzana Jovanovic Sasa Popovic
Suzana Jovanović, Saša Popović sa decom Foto:Marija Dejanović/Nova.rs

Pevačica iznela zanimljive detalje sa venčanja na kome su, pored mladenaca, najveseliji bili ona i njen suprug Saša Popović.

Pevačica Suzana Jovanović nedavno je oženila sina Danijela, a svadba je bila organizovana u jednom ekskluzivnom beogradskom restoranu.

PROČITAJTE JOŠ:

Ona i njen suprug Saša Popović tog dana su bili među najveselijima, a sada je otkrila neke zanimljive detalja sa ove proslave.

„Jedino oko čega smo se Sale i ja pitali jeste restoran. U dogovoru s Danijelom i Tijanom, naravno, organizovali smo i sve đakonije koje su te večeri bile zvanicama poslužene. Muziku su birali oni, po svom i ukusu svojih prijatelja, ipak su se oni venčavali, ne nas dvoje. Ni meni, ni Saletu se niko nije mešao kada smo nas dvoje pripremali svadbu“, rekla je ona za Story.

Saša Popović i Suzana Jovanović sa mledencima Foto: instagram/alexx_23p

Osvrnula se i na to kakav odnos imaju sa prijateljem i prijom.

„Sve troškove oko venčanja, konkretno mislim na restoran, dekoraciju, organizaciju, meni i muziku, podmirili smo Sale i ja, dok su prijatelj i prija pomogli oko kupovine burmi i venčanice. U tom smislu, lepo smo se podelili“, istakla je Suzana.

Pevačica je rekla i gde je ona kupila svoju odevnu kombinaciju.

„Sale i ja smo tim povodom otputovali u Milano. Svega par butika sam obišla kada sam ugledala odelo koje ste imali priliku da vidite. U trenutku sam se za njega odlučila. Mislim da tu nema mnogo razmišljanja, ili ti nešto legne ili ne. Aleksandra je imala malo teži izbog. Birala je između dve kombinacije, na kraju je obukla obe, jednu preko dana, drugu uveče. Obe smo nosile vesele boje, čime smo unele dodatnu pozitivnu energiju i vedrinu među goste“, istakla je Suzana za pomenuti medij.

BONUS VIDEO: Marija Šerifović izjava, 25.05.2022

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.