Foto: Printscreen Grand online/Video

Pre nekoliko godina je opljačkana vila Saše Popovića i Suzane Jovanović na Bežanijskoj kosi.

Tom prilikom obijen je sef u kojem se nalazio porodični nakit približne vrednosti od oko 100.000 evra, kao i Suzanin pištolj.

PROČITAJTE JOŠ:

„Nismo bili tada u porodičnom domu. Prva sam naišla na razbacane stvari kad sam se vraćala sa snimanja emisije. Bukvalno sam mogla da se susretnem sa njim ili njima. Ne znam koliko ih je bilo. Prva sam naletela na te znake i videla da u kući nešto nije u redu. Već u hodniku sam shvatila da je došlo do pljačke. Tada sam videla da je neko ušao u dom i izvršio pljačku“, pričala je Suzana za domaće medije.

Iako im nije bilo prijatno, Suzana je znala da ceni što joj je porodica na okupu.

„Na početku je bilo jako teško, da se razumemo, ko voli takve stvari koje su ružne i teške? Trebalo je sve to da se pregura. Pošto sam jaka osoba, uvek kažem da mi ne mogu uzeti ono što mi je najdraže. To su moja deca i suprug. Kada se to desilo, samo sam zagrlila svoju porodicu i rekla: ‘Hvala ti, Bože, ipak je ono najvrednije uz mene i pored mene’. Materijalne stvari se zarade. Ko god da je uradio, šaljem mu blagoslov, a Bog će sam učiniti svoje“, iskreno kaže pevačica.

U medijima se spekulisalo da je u pljački učestvovao čovek blizak porodici Popović.

„Niko od nas to nije rekao. To niko ne može da zna. Policija radi svoj posao, nadam se da će jednog dana bar neku od tih silnih pljački koje su se dogodile na Bežanijskoj kosi otkriti i razotkriti sve te lopove. Živimo u toj nadi, a naš život teramo dalje“, objasnila je Jovanovićeva.

Po tadašnjim napsima, policiji je prijavljeno da je u sefu bilo pet lančića od belog i žutog zlata, osam ili devet dukata, takođe od belog i žutog zlata, brilijanti, privesci, osam „roleksa”.

Kako se pisalo, policija je nekoliko dana kasnije na dečjem igralištu koje se nalazi nekoliko metara od porodične vile Popovića pronašla sef.

BONUS VIDEO: Saša Popović pred finale Zvezda Granda

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)