Podeli
Foto:EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Supruga Džejmija Olivera, Džuls, doživela je pobačaj tokom karantina, a ovo joj je treći pobačaj od 2016. godine, kada je rodila najmlađeg sina Rajvera.

PROČITAJ JOŠ

Džuls i Džejmi imaju petoro dece. Gostujući u podkastu “Made By Mammas”, Džuls je otkrila da je pobacila pre tri nedelje.

“Stvarno želim još jedno dete, ali moram da razmislim da li je to dobra ideja, psihički. A i fizički, jer imam 45 godina, to je pomalo osetljivo. Džejmi je i dalje za to… Pokušavaću još godinu dana, a onda ću stvarno da zatvorim to poglavlje, jer sam jako srećna i ispunjena”, rekla je Džuls.

Otkrila je i kako se osećala nakon pobačaja.

“Otišla sam kod lekara i on me je pitao kako sam mentalno. I zaista sam počela da razmišljam o tome. Pa, ovo je peti pobačaj sada, imala sam dva pre Rajvera. Nekako, kad ostanem trudna, razmišljam da se trudnoća neće zadržati i nastavljam dalje”, pojasnila je.

Majci i sestrama nije odmah rekla da je pobacila.

“Imala sam prilično opasan pobačaj, mislim da je reč o drugom pobačaju. Moja porodica ne želi da se to ponovi. Oni misle da treba da budemo zahvalni jer imamo petoro zdrave dece i ne žele da dovodim svoj život u opasnost”, priznala je Džuls.

Džejmi i Džuls nedavno su proslavili 20 godina braka, a tada je u posveti suprugu otkrila da je imala pet pobačaja.

“Stvorili smo petoro prekrasne djece i izgubili pet naših zvezda na nebu”, napisala je Džuls.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar