SUFLERMEN: Miroslav Vujović
Foto: Printscreen/YouTube/Suflermen

Miroslav Vujović, sada već poznatiji kao Sufler, objavio je novu epizodu svog Jutjub serijala "Da li me čujete?" - posvećenoj nedavnom gostovanju predsednika Srbije Aleksandar Vučić kod Srđana Predojevića na televiziji Pink.

PROČITAJTE JOŠ:

Jedan od članova kreativnog tima „Njuznet“ i „24 minuta“ ovoga puta odlučio je da se našali i otkrije šta je „suflirao“ predsedniku tokom gostovanja kod na Televiziji „Vesti”, a koje se još uvek prepričava.

Kako je Vučić trenutno u kampanji  za promociju imunizacije, gostujući kod Predojevića poneo kese sa sa državnim grbom u kojoj se nalaze Mineral cink, vitamini D3 i C .

No, ono što je bilo i najiteresantnije je to što je na Predojevićevu konstataciju da se u javnosti govori da čim Vučić počne da deli „evre i vitamine“, odnosno neku pomoć to znači da sprema neko iznenađenje i da će možda već na jesen da raspiše neke izbore, sam predsednik „nagovorio“ voditelja da se javno izblamira.

Miroslav je upravo taj deo iskoristio za svoju novu emisiju, te suflirao i Vučiću, ali i Predojeviću.

Vujović je ranije na Tviteru naveo da je dugo razmišljao o realizaciji ovog projekta, a da je tek tokom izolacije zbog pandemije koronavirusa uspeo da ga ostvari. Kako navodi, koncept je pozajmio od britanskog komičara Majkla Spajsera.

“Nije da baš ništa nisam radio tokom karantina. Dugo mi se ideja o sufleru motala po glavi i konačno je porodih. Koncept sam pozajmio od britanskog komičara Majkla Spajsera. Prva epizoda iz serijala ‘Da li me čujete?’”, napisao je on tada na Tviteru.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare