Sufler Jovani: Pitajte Natašu koji je Vulin najbolji u braku

Showbiz 07. jul. 202021:00
Podeli:
Foto: Arhiva, TANJUG MINISTARSTVO ODBRANE JOVO MAMULA an

Miroslav Vujović, poznatiji kao Sufler, podelio je s nama šta bi suflirao Jovani Joksimović na večeri da pita Tamaru Vučić i Natašu Vulin.

Fotografija koja je postala svojevrsni viral na društvenim mrežama, a na kojoj u društvu sede Željko i Jovana Joksimović sa Tamarom Vučić, suprugom predsednika Aleksandra Vučića i Natašom Vulin, suprugom ministra odbrane, Aleksandra Vulina, inspirisala je i čuvenog Suflera, koji bi imao šta da „došapne“ gospođi Joksimović.

PROČITAJTE JOŠ

„Mada sam navikao na to da sufliram u video formatu, ovo mi sad dođe kao s konja na magarca, pošto je u pitanju fotografija, ali pitanje koje bih Jovani Joksimović suflirao za Tamaru Vučić je ‘na kojoj televiziji ti muž trenutno gostuje, držite li distancu sad zbog korone, pošto se mnogo kreće’.“

Supruga ministra odbrane mu je bila nešto inspirativnija:

„Za Natašu Vulin bih imao više pitanja, ali na prvu loptu bih suflirao da je pita s kojim Vulinom je najbolje u braku.“

Istorija čuvene priče o postojanju „više Vulina“ datira iz 2014. godine, kada je Vulin bio ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja.

Foto: Printscreen/YouTube/Suflermen

Naime, Vulin je tokom jednog od govora tadašnjeg premijera Vučića stajao iza njega sve vreme klateći se, prevrćući očima s facijalnim ekspresijama kao da vodi s nekim vodi razgovor, te se pokrenulo pitanje koliko Vulina ima u ministrovoj glavi.

Ovo je od tada postala jedna od glavnih asocijacija na ministra, te je često inspiracija mnogim satiričarima, poput Zorana Kesića.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar