Konstrakta
Konstrakta Foto: Printscreen/RTS

Konstrakta je svojom numerom oduševila ceo region, a sada su i stranci počeli da reaguju na njenu pesmu.

Konstrakta je sve iznenadila svojom pobedom na festivalu „Pesma za Evroviziju 22“, a mnogi su na društvenim mrežama komentarisali njen nastup.

POGLEDAJTE JOŠ:

Gotovo cela Srbija je na početku bila začuđena nesvakidašnjom pesmom Ane Đurić Konstrakte, a samo nekoliko sati nakon njenog performansa svi su bili oduševljeni.

Ovakva reakcija nije se desila samo kod ljudi sa našeg govornog područja, već su i stranci oduševljeni Konstraktom.

U prilog tome govori i informacija da je numera „In Corpore Sano“ samo nekoliko dana nakon prvog nastupa bila u trendingu na Jutjubu u čak 15 zemalja širom Evrope.

Sada su mnogi jutjuberi počeli da snimaju video klipove u kojima preslušavaju pesmu i gledaju nastup sa kojim će Konstrakta predstavljati Srbiju na Evroviziji u Torinu.

Reakcije su veoma pozitivne, a svi se slažu u jednom: „Konstrakta je jedinstvena“.

„Zvuči neobično, ali mi se sviđa, mnogo je zanimljivo. Mislim da je ona glumica, ovo nije samo pesma, nego ceo performaln“, rekao je jedan jutjuber.

Iako nastup deluje jednostavno, jer Konstrakta sve vreme sedi i pere ruke, to je daleko od toga. Stranci su takođe bili zaintrigirani simbolikom i neobičnim nastupom.

„Jedinstveno je, ovo još nisam video na Evroviziji“, rekao je sledeći jutjuber, kom se po izrazu lica videlo da mu se „In Corpore Sano“ dopada.

Neki od jutjubera koji su u videima reagovali na Konstraktu su čak i zaigrali i zapevali.

Sudeći po pozitivnik komentarima stranaca, Konstrakti se smeši dobar plasman na Evroviziji.

BONUS VIDEO: Konstrakta o tome da li njena pobeda znači potencijalnu smenu vlasti

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.