Stjepan Hauser: Ostanimo zajedno dok držimo razmak

Showbiz 24. apr. 202017:55
Podeli:
Foto:Rodolfo Sassano / Alamy / Alamy / Profimedia

Poznati violončelista Stjepan Hauser pridružiće se velikom broju muzičara, koji podržavaju i posvećuju svoju muziku svim delatnicima koji rade na prvoj liniji odbrane od koronavirusa, i održati koncert sam u pulskoj Areni, u ponedeljak 27. aprila u 19 časova.

Hauser s ponosom najavljuje poseban nastup u praznoj pulskoj Areni, ali ipak očekuje publike više nego ikad, i to one virtuelne jer će streaming nastupa biti dostupan širom sveta na Hauserovom Jutjub kanalu.

PROČITAJTE JOŠ

„U ova teška vremena, ljudski duh je pokazao svu svoju snagu. Našli smo ga u ljudima koji nas svakodnevno okružuju, a čiji izvanredan posao spašava živote, u radnicima koji su na prvoj liniji i svima nama koji smo samo ostali kod kuće. Premda smo prisiljeni biti razdvojeni, ostali smo zajedno. Ostanimo zajedno dok držimo razmak i nađimo nadu u našoj humanosti“, poručuje Hauser.

Slavni violončelista na ovaj način takođe podržava COVID-19 Solidarity Response Fund, a već sada možete podesiti alarm na linku za streaming iz Arene, prostora koji za Hausera ima posebno značenje i u kojoj je svirao nekoliko puta pred hiljadama obožavatelja.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar