Stanković otkrio najnezgodnijeg gosta u Nedjeljom u 2

Showbiz 07. jun. 202115:19
Podeli:
Aleksandar Stanković Fotzo:Jurica Galoic/PIXSELL

Voditelj Aleksandar Stanković zamenio se sa koleginicom Tatjanom Jurić. On se našao s druge strane mikrofona, pa je Tatjani odgovarao na pitanja u podcastu "Skip or Beep".

PROČITAJTE JOŠ

U razgovoru s Tatjanom govorio je o privatnom, ali i poslovnom životu.

Voditelj je odbio da odgovori na pitanje ko mu je bio najgori gost u emisiji „Nedjeljom u 2“, ali je otkrio koji su bili najneugodniji iz jednog drugog razloga.

„Mogu vam spomenuti one koji su bili najneugodniji jer sam ja ispao kreten. Borislav Škegro, pokojni Aleksandar Tijanić… U tim nekim situacijama kad sam te goste imao previše sam se zatrčao pa sam lupio glavom o zid. To po mene nisu bili dobri gosti, ali možda za samu emisiju jesu“, rekao je Aleksandar.

Stanković je istakao da podržava aktivizam te da mu zbog toga nije zasmetao Hod za život iako priznaje da mu se njihovi stavovi ne sviđaju.

„Ja sam generalno protiv pobačaja, u tom smislu nisam liberalan. Ne bih vama ženama zabranjivao pobačaj, ali ako me netko pita: život toga u utrobi ili pravo majke da o tome odlučuje, ja bih izabrao život tog bića koje je u utrobi. Tu se sukobljavaju dva prava i ja mislim da je pravo na život tu jače. U dosta stvari sam liberalan, ali eto u ovome nisam“, zaključio je on.

On se osvrnuo i na to da mu je supruga prva prišla.

„Ja se ne znam udvarati, plašim se odbijanja, jako sam loš u tome. Nemam ništa protiv da žene prve priđu muškarcu“, rekao je voditelj.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar