Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Nekadašnja uspešna košarkašica, Milica Dabović nedavno je prošla kroz težak životni period, a sada je, na iznenađenje mnogih, izjavila da bi ušla u rijaliti program.

„Sve je moguće, ne smem još ništa o tome da pričam, čućemo se kada se vratim. Za mene bi to bio izazov. Moja želja je da vidim kako je tamo, ali ne znam kako bih se snašla i da li bih to mogla. Bio bi to veliki izazov i životno iskustvo, i najiskrenije, volela bih da probam to“, rekla je Milica.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Dabović je proteklih meseci dospela u žižu interesovanja kada je objavila da prodaje polovnu garderobu zbog loše finansijske situacije. Nakon što je izašla u javnost sa pričom da trenutno nema prihoda, otvoreno je progovorila o odnosu sa bivšim partnerom sa kojim ima sina.

Kako je više puta govorila, izvesni Ljubomir Hadžistević ju je pokrao u par navrata, zbog čega ga smatra svojim najvećim životnim porazom, jer je napravila pogrešan izbor kada je reč o muškarcima.

„Mnogo sam verovala pogrešnim osobama. Ne da sam ljuta na sebe, nego ne znam da li ću ikada sebi moći da oprostim. Sve i svima u životu oprostim, ali ne znam da li ću ovo ikada oprostiti. Zato što to nije bila moja želja. Najviše sam želela na svetu da pronađem divnog oca svom detetu, i da živimo kao u bajci, srećni do kraja života. Ovo je moj životni poraz“, rekla je nedavno ona za naš portal.

PROČITAJTE JOŠ

Pored toga što je poznata po sportskim uspesima i blagorodnom karijerom, njen život prate bolni teški momenti, gde je, između ostalog i teško detinjstvo.

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

„To što sam ja sa 12 godina nosila tri broja veće patike, to nije za ponos, ali zato danas znam da cenim, a druga deca ne znaju da cene roditelje koji im kupuju patike od 200 evra. Na to se meni plače, to će biti i u knjizi. Iako sam ja prolazila kroz teško detinjstvo, roditelji su me naučili da volim“, iskreno je pričala ona u našem razgovoru.

Kako je njena sestra Jelica Dabović svojevremeno ispričala, ona i Milica su preživljavale nasilje u porodici od strane njihovog oca.

„Milicu i mene je počeo da tuče već sa četiri godine, a sa 16 mi je lupao glavu u zid i terao krvavu i svu u čvorugama da treniram. Na sreću, Ana i Milan su malo bili pošteđeni te golgote jer su mlađi, ali i oni su imali jezivih iskustava“, rekla je košarkašica.

Mlica Dabović Foto:Nemanja Jovanović/Nova.rs

Osim toga što je u detnjstvu imala traume, Milicu život ni kasnije nije poštedeo. Pre par godina, pretrpela je nasilje i od bivšeg dečka Šimeta Šiklića Simona.

„Da se nisam bojala i ucenjivana nekoliko puta prijavila bih mnogo ranije. Žena zna da trpi, mi smo hrabre, sve dok ne dođe do tog trenutka da više ne možeš. U jednom trenutku okrenula sam majku i rekla: „Mama, nek me ubije kao što priča i preti, ja idem u policiju. Pretio je mnogima u porodici, ne samo meni“, ispričala je košarkašica pre tri godine.

Foto: Nemanja Jovanović

Kako se uvek iznova podizala sa „dna“, jača nego ikad, postavlja se pitanje da li je sada Milici rijaliti potreban, s obzirom da su se mnogi takmičari nakon učešća u njemu „spotakli“ i nastavili život u pogrešnom smeru. Možda bi želju za izazovom, ipak, mogla da pronađe u nekoj drugoj sferi, recimo, košarci, u čemu je i najbolja.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter. 

Tagovi