Šta Srbi zaista najviše slušaju: Pesme koje broje preko 100 miliona pregleda

Showbiz 10. avg. 202109:04 > 11:47
Podeli:
Foto:arhiva Nova.rs; privatna arhiva

Doba društvenih mreža i konstantne prisutnosti interneta u svakodnevnom životu značajno je uticalo na sve životne sfere. U skladu s tim, promenila su se i mnoga pravila u muzičkoj industriji, te je danas broj pregleda na Jutjubu za pevače najveće merilo uspeha kada su u pitanju njihove pesme.

Pročitajte još:

Pojedini domaći izvođači uspeli su da probiju do sada postavljene granice na Balkanu i pređu magičan broj od stotinu miliona pregleda na Jutjubu.

Najveći broj pregleda beleži numera pevačice Milice Todorović i Mc Janka „Moje zlato“ koja za 6 godina od kako je objavljena broji više od 150 miliona pregleda.

Inače, da je numera popularna i danas govori činjenica da je nakon pobede srpskih vaterpolista na Olimpijskim igrama i osvajanja zlatne medalje pomenuta numera „zagrmela“ plivalištem u Tokiju.

Druga pesma koja broji 129 miliona pregleda je numera Mc Stojana, „La Miami“. Njegov najveći hit u karijeri.

Treća na listi je pesma Maje Berović i repera Bube Korelija koja je na popularnoj platformi broji 124 miliona pregleda.

Četvrta na listi je duetska numera „Uno momento“ koju je Severina snimila sa Editom Aradinović koja je tada bila u grupi „Ministarke“.

Numera za sada broji 119 miliona pregleda.

Popularni rep dvojac, Jala Brat i Buba Koreli su numerom „One’e“  koju su snimili u saradnji na najpopularnijim srpskim reperom Cobijem takođe sebi obezbedili mesto na ovoj listi. Njihova zajednička numera broji 112 miliona.

Pevač Mile Kitić je šaljivom pesmom „Kilo dole, kilo gore“ jedini folker koji je uspeo da se nađe na ovoj listi. Njengova pesma broji neverovatnih 106 miliona pregleda.

Trep zvezda Senidah je duetskom pesmom „Kamikaza“, koju je snimila sa Jala Bratom i Bubom Korelijem je i najsvežije upisana na ovoj listi. Njihova duetska numera je pre nekoliko dana prešla cifru od 100 miliona pregleda.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar