Astrolog Velimir Remić, Goran Bregović, Zdravko Čolić, Lepa Brena, Severina, Ceca Raznatović
Foto:Privatna arhiva/E-Stock/EPA-EFE/Instagram/Vesna Lalić/Filip Krainčanić/Nova.rs

Poznati astrolog Velimir Remić, koji se više od 10 godina aktivno bavi astrologijom, za Nova.rs je otkrio detalje iz životnog horoskopa naših poznatih muzičara.

Lepa Brena

Foto:Nemanja Jovanović

„Rođena je u znaku lepe diplomatične pravdoljubive Vage. Takođe njen podznak i natalni Mesec nalaze se u Vagi kojom inače u astrologiji vlada planeta ljubavi Venera. Lepa Brena ne može da živi bez ljubavi i porodica je njeno izvorište energije sa kog se napaja dobrim vibracijama koje su joj potrebne za naporan rad kada je reč o muzičkoj karijeri. Ona je ličnost koja je bukvalno donosilac sreće ljudima i voli da pomaže, mada o tome mnogo ne priča. Blago onima kojima je Lepa Brena prijatelj i saradnik. Odana je, verna, nežna i mirotvorac koji uživa da izmiruje zavađene strane. Da kako može, učinila bi da se mir zaceli u svim područjima širom zemlje. Rođeni je ambasador mira i ne treba da nas čudi što često na svojim javnim nastupima spaja ljude trudeći se da sruši političke barijere zbog kojih je narod bivše Jugoslavije najviše propatio. Ova i sledeća godina su izuzetno dobro postavljene“, rekao je Remić.

Goran Bregović

Goran Bregović Foto: E-Stock/Milos Rafailovic

„Rođen je u znaku vatrenog i kardinalnog Ovna, a protekle tri godine mu nisu bile uopšte povoljne. Naime, Saturn iz Jarca je pravio napet aspekt prema znaku Ovna, te je mnogo toga bilo na čekanju i blokirano. Ova celokupna svetska situacija ga je izuzetno nervirala. Znak Ovna je znak da voli da ide glavom kroz zid, ne voli ništa da čeka i nestrpljenje je veliko. Međutim, 2021. godine Jupiter i Saturn su pozitivno postavljeni prema znaku Ovna, a Saturn će iduće godine biti takođe dobro postavljem prema tom znaku, što ukazuje da mu ove godine donose jednu vrstu restarta ili nekih novih početaka i prilika da realizuje neke stvari koje su bile na čekanju. Položaj natalnog Meseca u Jarcu oslikava jedan težak životni put, ali je on izuzetno odgovoran. Čak bih rekao, mnogo zrelije deluje u tim razmišljanjima nego godine koje nosi i da verovatno preferira konsultacije sa mudrim ljudima od kojih voli da uči. Preporučio bih mu da čita one koji su ostavili traga svetskoj književnosti, da se time hrani i opušta od stresa. Njemu boravak na planini i te kako prija, a kako bude stario, po horoskopu se vidi, da će sve više težiti povlačenju od javnosti. Mesec u Jarcu je kuća u planini ili neka koliba od drveta u kombinaciji sa kamenom. Moja preporuka je da napravi velike planove i spisak želja jer godina Ovna biće 2023. Te godine moći će da doživi progres na mnogim poljima“, kazao je Remić.

Severina Kojić

Hej Sloveni, pesma, spot, Severina
Severina Foto: Promo

„Rođena je u znaku zemljanog i domaćinskog Bika koji voli hedonizam, ali i da poseduje materijalne stvari. Njeno Sunce nalazi se u desetom polju karijere dok su joj podznak i Mesec smešteni u vatrenom i fiksnom znaku Lava koji baš i ne voli životne promene i turbulencije. Međutim, njima će biti sigurno izložena tokom ove i iduće godine. Zašto? Zato što će tranzitni Saturn, planeta reda, rada i discipline, ali i nagrade ili kazne, boraviti u Vodiliji u njenom sedmom polju partnerskih odnosa. Taj Saturn odslikava period nekog nezadovoljstva ili zahlađenja u polju braka, odnosno partnerskog života, i tu bi trebalo da se dese određene promene, ili učiniti nešto kako bi se osvežila bračna zajednica. Ona ima problem sa autoritetima i ne podnosi da joj se udeljuju kritike, a ponekad se čini da je sama sebi dovoljna. Tu prgavost i tvrdoglavost treba potpuno eleminisati, a upravo su ova i sledeća godina za znak Bika i podznak Lava idealne za pospremanje života, eliminaciju egoizma i tog samoljublja koje je vidljivo u njenom horoskopu. Zbog veoma jakog podznaka i Meseca koji se odnosi na popularnost, Severina će uvek biti u žiži interesovanja i sa lakoćom će vladati masama. Međutim, njeno dvanaesto polje horoskopa u znaku Raka, čiji je vladar Mesec u prvom polju, tiče se direktno njene ličnosti. Zbog pozicije ovog Meseca kao vladara polje tajni u prvom astrološkom polju Severina nije uspela da sakrije svoju intimu i neke životne tajne. Kada je reč o njenom znaku Bika, tranzitni Uran će tu biti sve do 2025.godine pa će se desiti ogromno čišćenje iz njenog života i sve što nije dobro treba da nestane i napravi se prostor za sve ono što je novo, dobro i poželjno“, protumačio je Velimir.

Zdravko Čolić

Zdravko Colic
Zdravko Čolić Foto:Vesna Lalić

„Rođen je u znaku vazdušnih Blizanaca kojim u atrologiji vlada planeta Merkur, a taj Merkur nosi simboliku komunikativnosti, dobrih mentalnih sposobnosti, putovanja i odslikava njega kao izuzetno ispravnog i sposobnog čoveka. Ta harizmatičnost i magnetičnost kojim osvaja široke mase vidljiva je kroz položaj njegovog jakog podznaka u mističnoj i moćnoj Škorpiji. Njegov natalni Mesec u trenutku rođenja boravio je u vatrenom i kardinalnom Ovnu. Reč je o muškarcu koji voli da uvek bude u pravu, ne voli da mu se dele kritike, a posebno je to bilo izraženo u mladosti. Međutim, naglašena mu je i velika nestrpljivost, eksplozivno reagovanje, pojačan rad znojnih i lojnih žlezda u trenucima kada se brzo naljuti. Preporuka je da što više vremena provodi daleko od gužve i buke, te su za njega najlekovitija sela, salaši, planine i mora. Zbog podznaka u Pkorpiji, lekcija koju treba naučiti je da oprašta onima koji nisu bili dobri prema njemu u prošlosti. On je sada u godinama kada preispituje sebe i svoje odluke, razmatra šta i kako dalje“, otkrio je astrolog.

Svetlana Ceca Ražnatović

Svetlana Raznatovic Ceca
Svetlana Ceca Ražnatović Foto:Vesna Lalić

„Rođena je sa Suncem u znaku  vazdušnih Blizanaca po 23 astrološkom stepenu koji nosi simboliku Vodilije, ali i planete Uran. To ovu pevačicu odslikava kao nezavisnu ličnost koja voli slobodu i ne podnosi bilo kakvu vrstu ugnjetavanja, kontrolisanja ili zabrana. Ceca je moderna žena, međutim izuzetan tradicionalista koja poštuje i voli svoju zemlju, u prevodu ona je rodoljub.

PROČITAJTE JOŠ

Sunce u konukciji sa Saturnom u osmoj kući koja je sama po sebi izazovna i sam zatvorena sa svih strana pokazuje nam da je osoba koja je previše ozbiljna i stroga prema samoj sebi, ali i preodgovorna kojoj nedostaje više opuštanja, radosti, pozitivne energije koju treba da crpi kroz duhovnost i posetu svetim mestima. Isto tako, i da tihuje daleko od očiju javnosti u prirodi. Boravak na moru nju čini izuzetno opuštenom, srećnom i smirenom. Mesec u konjukciji sa Neptunom u Strelcu ukazuje da ona poseduje nekretninu na obali mora i da se tamo puni pozitivnom energijom. S druge strane, ovaj kosmički zagrljaj Meseca i Neptuna otkriva nam da ume biti nepoverljiva prema ljudima, posebno nakon nekoliko razočaranja koja je doživela proteklih godina. Svetlana je veliki humanista i natalna pozicija Jupitera u Vodoliji ukazuje da čini mnogo dobrih dela preko humanitarnih akcija i rado se odaziva. Tranzitni Jupiter je ove godine u Vodiliji, kao i njen natalni, što znači da Jupiter planete sreće pravi svoj natalni povratak u 21.godini u njenom trećem astrološkom polju, pa eto joj mnogo putovanja, pozitivnih razgovora i sastanaka, a možda će potpisati neki značajan ugovor. Dobro je vreme i za polje partnerskih odnosa, a Jupiter će biti posebno u drugom delu godine u trigonu sa natalnom tačkom Urana u Vagi, što negde donosi prijatne trenutke i uživanja kroz sektor javnosti, prijateljstva i partnerskog života“ završava Remić.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare