Šta Bekvalac misli o tome što Vučić neće da potpiše zakon o gej brakovima

Showbiz 29. jul. 202112:52
Podeli:
Nataša Bekvalac Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Pop zvezda Nataša Bekvalac, inače proglašena za gej ikonu 2019. godine, koja je pre godinu dana podržala inicijativu za usvajanje zakona o istopolnom partnerstvu, ali i koja je segment svog velikog koncerta u Areni početkom 2020. godine posvetila upravo LGBT populaciji, u intervjuu za Nova.rs, između ostalog, pričala je i o tome što zakon o istopolnim zajednicama još uvek nije donesen.

PROČITAJTE JOŠ

Na pitanje kako komentariše to što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da ne može da potpise zakon o istopolnim zajednicama, te da je zakon, barem za sada, ostavljen u „nekoj fioci“, Bekvalac kaže da je donošenje jednog takvog zakona proces.

„Zašto misliš da neće ništa biti od zakona? Počeli smo. Ne možeš da uspeš ako ne počneš. Nijedan proces kad su takve teme u pitanju, pogotovo kad je naša država u pitanju, ne može da bude tako lagan. Mora se biti spreman na jedan proces koji podrazumeva i gubitak bitke, ali suštinski ne odustati i slati najiskreniju moguću energiju da bi se takve stvari dovele do kraja, a nijedna borba nije laka. Samo je važno ne odustati i početi“, rekla je Bekvalac.

Ceo intervju sa pop zvezdom pogledajte u videu u nastavku.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar