Jelena bin Drai, Elena Karić i Sandra Meljničenko
Jelena bin Drai, Elena Karić i Sandra Meljničenko Foto: E-Stock/Aleksandar Nalbantjan/Nemanja Jovanović/Bertrand-Hillion Marie-Paola / Abaca Press / Profimedia

One žive život iz bajke.

Mnoge poznate dame imale su sreće u ljubavi, a reklo bi se i u tome da nađu gospodina pravog koji ima i „veliki novčanik“.

PROČITAJTE JOŠ:

Sandra Meljničenko (45), bivaša članica grupe „Models“, kojoj je muž Andrej Meljničenko nedavno prepisao lično bogatsvo od čak 23,8 milijardi dolara, samo je jedna od Srpkinja koje su se jako dobro udale.

Andrej i Aleksandra Meljničenko Foto: BUDJUBASIC/CROPIX / Sipa Press / Profimedia

Sandra Meljničenko, rođena Nikolić, zahvaljujući svom suprugu Andreju preko noći je postala milijarderka i vlasnica dve kompanije za proizvodnju uglja i đubriva. Ona je sada osma na listi najbogatijih žena na svetu, a njeno bogatstvo procenjuje na 23,8 milijardi dolara.

Jednom prilikom Jelena bin Drai, nekada Jakovljević, podelila je svoju tužnu priču sa pratiocima na Instagramu u kojoj je ispričala kako je nekada živela i kako na Izbor za Mis na kom je učestvovala i pobedila nisu mogli da prate svi članovi njene porodice jer nisu imali dovoljno novca kako bi kupili karte za ulazak u Centar Sava za sve.

„Dok sam bila na sceni, u publici je bio samo moj otac. Moja majka, kao i brat sedeli su u predvorju, ispred vrata dvorane. U tom trenutku sve što smo imali na našem bankovnom računu bilo je 100 nemačkih maraka. To je bilo dovoljno samo za jednu kartu koja se kupuje. Nisam plakala zato što sam postala Mis, plakala sam jer sam gledala kako obezbeđnje ne da mojoj majci i mom bratu da uđu da prate proglašenje i vide makar moju krunu. To mi je slomilo srce“, istakla je tada Jelena.

Jelena je sad jedna od najbogatijih Srpkinja koja se 2008. godine udala za arapskog šeika Saida bin Draia sa kojim ima četvoro dece.

Pored nje ima još Srpkinja koje su se bogato udale. Neke od njih su ostale u zemlji, dok su druge otišle daleko kod svojih ljubavi.

Ivana Berendika je bila pevačica tada popularne grupe „Models“, a onda se udala za milijardera Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača kompanije Gugl.

Anika Božić Al Saraj je uspešna manekenka koja se udala za princa Jusefa Al Saraja koji je rodom iz Palestine.

Elena Karić je ćerka naše poznate kreatorke Verice Rakočević koja je najpre bila udata za fudbalera Peđu Mijatovića, od kog se razvela.

Elena Karić i Jugoslav Karić Foto:Screenshot/Instagram/jugoslavkaric

Nakon toga bila je u vanbračnoj vezi sa Andrijom Draškovićem, nakon kog se udala za Jugoslava Karića. I brak sa Jugoslavom se nedavno raspao, a Elena je i nakon ovog razvoda stekla veliko bogatstvo.

Slavica Radić (64), bivša Eklston, bila je udata za vlasnika Formule 1 Bernija Eklstona. Danas je jedna od najbogatijih žena na svetu, a njena imovina procenjuje se na oko 1,2 milijarde dolara.

Berni Eklston priznao je da nije želeo razvod, za razliku od njegove tadašnje supruge.

Slavica i Berni Eklston Foto: EPA/JENS BURTTNER

Mediji su spekulirali da je u brakorazvodnoj parnici Slavica Radić dobila polovinu Eklstonove imovine koja se procenjuje na više od milijardu evra.

BONUS VIDEO: Pevačica iz Gruzije ima najekstremniji autfit na Evroviziji

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

Komentari

Svi komentari (1)