Srđan Timarov: Nevolja nas uči da smo potrebni jedni drugima

Showbiz 14. maj. 202020:27
Podeli:
Srđan Timarov Foto:Nova S

Voditeljka Rada Đurić ugostila je u emisiji "Među nama" glumca Srđana Timarova, s kojim je razgovarala o aktuelnim temama i povratku na scenu.

„Meni je mnogo lepo što sam došao kod vas. Mi smo prva profesija koju su zaključali i verovatno ćemo biti poslednja koju će da otključaju, pošto je gusto u pozorištu što se naroda tiče.

PROČITAJTE JOŠ

Ono što je sigurno je da neće biti predstava u ovoj sezoni, pošto se u junu završava sezona. Ali, ono što je Grad najavio je da će postojati neka nova scena na Tašmajdanu, dakle na otvorenom, gde će sva beogradska pozorišta igrati, pa sad ne znam kojim redom i na koji način, ali između 25. juna i 25. jula ćemo igrati predstave na otovorenom“, rekao je glumac i dodao:

„Svet će morati da pronađe način da ide dalje. Ljudi pokušavaju da se snađu, a kako će to ići, tek ćemo da vidimo ono što je znam iz nekog dosadašnjeg iskustva je da je kultura nešto što tek treba da dođe na red, i uvek se tu nešto govori – čekaj, čekaj“.

Timarov je primetio da nas je nevolja sve podsetila na to da smo potrebni jedni drugima, a ako želite da čujete ceo razgovor, pogledajte video sa početka teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar