Foto:Ivan Dinić/NovaS; Nemanja Jovanović

Snežana Dakić komentarisala je na Instagramu transformaciju glumice Jelene Gavrilović, nazvavši je trandžom.

Naime, Jelena Gavrilović trenutno radi na novom projektu, gde je za potrebe istog stavila crnu periku i jaku šminku, a ponela je i napadnu garderobu, te je fotografiju sa seta objavila na Instagramu.

U komentarima se javila i voditeljka Snežana Dakić, koja je verovatno htela da ispadne duhovita, a samo je uvredila glumicu. ali i pripadnike trans zajednice, jer ju je nazvala „trandžom“. Sramni komentar Snežane Dakić predstavlja transfobičan i zastareo, te visoko uvredljiv termin kojim su se nekada, u želji da budu ponižene i izvređane, nazivale trans žene ili trans muškarci.

Foto: Instagram/snezanadakic

Bez imalo razmišljanja, empatije i osnovnog nivoa kulture, Snežana Dakić je svojim komentarom sebe obeležila kao javnu diskriminatorku.

„Dobra ideja! Totalno drugi karakter. Doduše, malo vučeš na trandžu ovako zift crnka u ovom stajlingu“, napisala je Snežana Dakić, ali odgovor nije dobila, s obzirom na to da je Jelena ignorisala njen komentar.

Jelena je u opisu fotografije navela da joj je trebalo mnogo hrabrosti za ovakvu masku.

„Jedna od mojih omiljenih transformacija. Pišem, pa brišem, u stvari sam želela da napišem da reditelji mogu slobodno da zamisle kako bi transformisali svoje omiljene glumce u nešto sasvim drugačije! Nije gluma sigurica. Nikada to nije bila, već igranka za najhrabrije. Prema tome, mašta može svašta“, istakla je glumica.

Jelena Gavrilović je inače ostvarila zapaženu ulogu zlobnice Tatjane u hit seriji „Istine i laži“, a trenutno je gledamo u seriji „Radio Mileva“.

Bonus video

Katarina Radivojević: Zona Zamfirova je čedna, Cona u „Nečistoj krvi“ je grešna

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Svi komentari (12)