Foto: Instagram/sorajavucelic

Vučelićeva se i dalje oporavlja u tajnosti posle saobraćajne nesreće.

Poznata starleta kao zmija noge krije ljubavni život koji je zbog novonastale situacije, kada je kao bomba odjeknula vest u medijima da je doživela saobraćajnu nesreću, izbila u prvi plan.

PROČITAJTE JOŠ

Posle navoda da se bori za život posle saobraćajne nesreće u Albaniji, Sorajina drugarica je za „Kurir“ otkrila da joj se starleta javila i da je dobro, te da je čeka intervencija u lokalnoj anesteziji, a potom su mediji preneli da je primorana da ćuti i ne otkriva gde je operisana pošto je navodno mesecima proganja i uhodi bivši dečko.

Kako „Kurir“ saznaje, u pitanju je biznismen s kojim je ona poslednjih godina u turbulentnom odnosu iako je oženjen. On drži klub u inostranstvu i kod njega gostuju pevači iz zemlje i regiona. Zbog starlete je činio sve da što je tražila. Organizovao joj je rođendan u Istanbulu na koji je navodno potrošio čak 120.000 evra.

Njih dvoje su izbačeni u oktobru prošle godine iz jedne kafane u Severnoj Makedoniji, a letos su uslikani u jednom luksuznom hotelskom kompleksu u Crnoj Gori. Njih dvoje su došli na bazen sa prijateljem iz Beograda i smestili se na ležaljku sa baldahinima. Trudili su se da prođu neopaženo, ali im to nije pošlo za rukom. Svi su videli da su zajedno, a taj trenutak kako ljubi svog dečka i leži mu na ramenu je i usnimljen.

Podsetimo, pre nekoliko dana mediji su preneli da je Vučelićeva doživela tešku saobraćajnu nesreću u Albaniji, nakon koje je navodno prebačena u jednu privatnu bolnicu u Hrvatskoj, gde je operisana.

BONUS VIDEO: Top 5 preljuba na estradi

Komentari

Svi komentari (0)