Sonja Savić i Bebi Dol drugarice iz školske klupe

Podeli:
Sonja Savić, Foto: Vladislav Mitić

Dragana Šarić, poznatija kao Bebi Dol, u intervjuu koji je dala za magazin "Gloria", prisetila se školskih dana i bliskog odnosa s glumicom Sonjom Savić.

„Sonja i ja smo išle zajedno u osnovnu školu. Sonja je bila visoka devojčica i imala je vrlo ambicioznu mamu, koja je tada bila na nekom položaju. Za razliku od većine koja je već u tom uzrastu počela da ispoljava neku vrstu bunta ili mode, ona je išla u teksas plisiranoj suknjici, beloj bluzici i sa kikicama, pletenicama koje joj je mama vezivala crvenim mašnama. Tako je bilo do njene 15. godine, a već sa 16 se upisala na Akademiju“, rekla je Bebi, pa iznela da glumicu između ostalog smatra i simbolom žrtve.

PROČITAJTE JOŠ

„Mislim da je sve što je usledilo posle bilo neko razračunavanje sa tim okolnostima iz detinjstva, za koje smatram da su dosta doprinele tragičnom kraju. Sonja je za mene u tim mladim, nežnim godinama bila simbol discipline, poslušnosti, ali i žrtve. Već tada sam shvatala da se njoj ne hoda u toj plisiranoj suknjici, sa tim kikicama i crvenim mašnicama. Ali iz nekog razloga je poštovala svoju majku“, rekla je pevačica.

Foto:Zoran Lončarević

„Pošto smo uradili film „Život je lep“, imale smo mnogo kontakta na njenu inicijativu. Inače smo bile komšinice celog života, a kada još sa nekim idete u školu, to vam je kao familija. Poslednji put kada me je zvala za neki šou koji je radila na televiziji, držala me je na spikerfonu. Nije mi bilo prijatno, samo sam rekla: ‘Sonja, nije valjda da ti je potrebna publika za telefonski razgovor? Ipak smo mi drugarice odmalena’. Nerviralo me je da ona sada te naše priče prenosi nekim drugim ljudima. Nismo se dogovorile za taj šou. Posle se desilo sve to tragično“, zaključila je Bebi.