Zvezde Granda, snimanje emisije Novogodišnje emisije, Novogodišnja emisija
Stoja Novaković Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Pevačica Stojanka Novaković Stoja iznenadila je sve izdanjem na poslednjem nastupu.

Stoja je zapevala u jednom lokalu, a snimci sa njenog nastupa počeli su da kruže društvenim mrežama.

PROČITAJTE JOŠ:

Njen izgled izazvao je lavinu komentara, pa su mnogi zaključili da je pevačica posle brojnih intervencija gotovo neprepoznatljiva.

„Šta se desilo sa licem?“, „Ovo je jezivo“, „Faca neke druge osobe“, samo su neki od komentara koje su ostavili korisnici Tvitera i TikToka ispod snimaka sa pomenutog nastupa.
Stoja nikad nije krila da je posećivala estetskog hirurga i korigovala svoj izgled, a sada su mnogi počeli da je kirtikuju da je preterala sa botoksom.

@un_po_2 #stoja #stojainstitucija #fyp #foryou #foryoupage #viral #viralvideo #viraltiktok #popular #popularcreator #popularvideo #trending #trend #trendy #balkan #balkanmusic #balkantiktok #balkanfyp #tiktoknews #balkanfypage #bosna #srbija #srbijatiktok #srbijafyp #srbijaviral #srbijaviralvideo #popularno #viralno #tiktok #tiktokviral #tiktokfyp #tiktoktrending #zatebe #zatebestrana #zatebestranica #zatebebalkan #hrvatska #bosna_i_hercegovina #srbija🇷🇸 #perte #plastic ♬ original sound - ⚡𝙡𝙚𝙜𝙖𝙡.𝙚𝙙𝙞𝙩⚡

Pevačica je krajem prošle godine javno govorila o liposukciji kojoj se bila podvrgla u Turskoj.“Uradila sam to jer sam htela sam da budem riba. Bolelo je, oporavak je bio mnogo težak, bila sam 9 i po sati u veštačkoj komi“, ispričala je Stoja tada za „Blic“.

„Bolnica je kao svemirski brod, gledali su me kao da sam svetska zvezda, iako oni ne znaju da sam ja ovde javna ličnost. Imala sam tri medicinske sestre u sobi koje su bile 24 sata uz mene“, objasnila je pevačica tom prilikom.

BONUS VIDEO: Stoja: Bolja sam riba od Kris Džener

Komentari

Svi komentari (0)