Andreana Čekić i Aleksandra Mladenović su sinoć snimale spot za svoju duet pesmu čiji naziv nisu želela da otkriju, ali zato su otkrile neke do sada nepoznate detalje o svom prijateljstvu, ali i o drugim koleginicama. Autor: Nemanja Vasiljević

Pevačice su pričale o ulaganju u svoje pesme, ali i scenografiji, te nam otkrile da li će publika imati priliku da ih vidi u provokativnom izdanju.

Ko je smislio taj stajling?

„Naša stilistikinja, izgledamo kao bliznakinje, ceo scenario i ideju za ovaj mini film sam osmislila ja, a Aleksandra se odmah složila“, kaže Andreana.

PROČITAJTE JOŠ:

Ko tu kome gostuje?

„Aleksandra je našla pesmu i odmah me je pozvala, ja obožavam njenu energiju, samo je bilo pitanje vremena kada ćemo nešto snimiti, u pitanju je brža pesma“, rekla je Andreana, a na pitanje da li će u spotu biti provokativnih scene nisu htele da odgovaraju.

Da li će koleginice biti ljubomorne na ovaj spot?

„Neke hoće, neke neće, one koje ulažu ovoliko kao mi, neće“, odgovorila je Andreana.

Da li ste potpisale neki ugovor, s obzirom da se neki šale da kada Andreana snimi sa nekim spot, samo zaradu i nestane?

„I da me pokrade, neće biti problema, mi smo naše. Ja imam potpuno poverenje u nju, znamo se sto godina i nema razloga za tako nešto“, odgovorila je Aleksandra.

Ko je ovde Ceca, a ko Mira Škorić?

„Nismo se dogovarale, odavno nije bilo žensko-ženskog dueta. Ja sam oduvek bila Aleksandra Mladenović i trudim se da ne kopiram nikoga“, izjavila je Aleksandra, na šta se Andreana odmah nadovezala:

„Onda smo Ceca i Ceca, Miru još uvek tražimo.“

Pevačice su otkrile i da li piju alkohol na snimanju spota, ali i koga ogovaraju kada se čuju privatno, takođe, obe su se složile da današnji pevači kupuju preglede na Jutjubu. Čekićeva je progovorila i o sukobu sa Jelenom Karleušom, a šta je rekla, pogledajte u videu iznad teksta.

BONUS VIDEO: Aleksandra Mladenović o lažnim prijateljima

Komentari

Svi komentari (0)