Sofronijević o estradi: Tozovac i Šaban su bili najzahtevniji

Showbiz 22. jun. 202223:20
Podeli:
Aleksandar Aca Sofronijević Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Aleksandar Sofronijević trenutno je najpoznatiji harmonikaš na našim prostorima.

Dugi niz godina se bavi muzikom, a u toku svoje muzičke karijere sarađivao je sa najvećim zvezdama u regionu.

PROČITAJTE JOŠ:

Iako je počeo da svira još kao dete, popularnost je stekao u „Grandu“.

"Kroz emisiju 'Narod Pita' koju je vodio Saša Popović mene je cela zemlja videla i čula. To je bila jedna od najgledanijih emisija tog tipa jer smo mi uživo svirali. Tu je defilovala bukvalno cela estrada, svi su nas čuli i pitali ko su ovi klinci, odakle su oni. Odjednom, cela estrada se raspituje za nas od Bekute, Šabana Tozovca... Mi smo tu opravdali opravdanje 'Grand produkcije' i šta god su nam dali da radimo, mi smo to radili bolje nego što im je bilo potrebno. Mislim da smo zato ostali tu do danas", rekao je Aleksandar za "Kurir".

On se osvrnuo na saradnju sa slavnim pevačima na našoj estradi, pa je prokomentarisao sa kim je bilo najzahtevnije raditi.

"S Tozovcem i Šabanom. Tozovac je bio čovek koji je pevao na svoj način, stalno je menjao neke fraze i nikad nisi znao šta je sledeće što će on da uradi. Šaban je isto bio vrhunski pevač i morali smo da budemo koncentrisani kako će on da završi pesmu. Pokojni Šaban bio je majstor tog ispevavanja, s njim smo se mnogo oznojili, ali smo od njega i mnogo naučili kako da pratimo pevača", ispričao je Sofronijević.

BONUS VIDEO: Aca Sofronijević o Beoviziji

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.